Избран магазин:
Избери друг магазин
Кафемашина с капсули CAFISSIMO EASY BLACK ЧЕРЕН
КАФЕМАШИНА CAFISSIMO EASY BLACK

Кафемашина с капсули CAFISSIMO EASY BLACK ЧЕРЕН

Код: 800491
В наличност
Безплатна доставка

i

Поръчай сега и вземи от:

"" Днес

Цена:129.99 лв.

Кафемашина с капсули CAFISSIMO ЕASY BLACK

Приготвянето на перфектната чаша кафе у дома никога не е било толкова лесно! Tchibo Cafissimo easy съчетава удобството от лесната за използване система за приготвяне на кафе и модерния дизайн, който носи наслада за окото. Благодарение на патентованата тристепенна система на налягане можете да се насладите на най-висококачественото Tchibo кафе с едно натискане на бутон - независимо дали предпочитате еспресо, дълго кафе или кафе крема.

Името на продукта

 


 

Ключова дума, марка и модел на продукта

3 преси за приготвяне на еспресо, кафе крема, дълго кафе, и кафе специалитети с мляко като лате макиато и капучино. Автоматично изключване след 9 минути. Регулируема тава за чаши с различни размери. Размери (Ш х Д х В): 120 x 320 x 245 мм.

Ключова дума, марка и модел на продукта

Индивидуално програмиране на количеството вода за регулиране на силата на кафето, както и автоматично почистване на уреда. Мащината е с разглобяем резервоар за вода с вместимост до 650 мл. Контейнер за използвани капсули, събиращ до 4 капсули.

Ключова дума, марка и модел на продукта

Рециклируеми капсули с 100% мляно и печено кафе Арабика, отговарящо на нашето обещание за високо качество и свежест. Лесно приготвяне на кафе напитките – поставете капсулата, натиснете бутона, насладете се на кафето.

 

 

ЦВЯТ
ЧЕРЕН


МаркаCAFISSIMO
МОДЕЛ:
EASY BLACK
ТИП:
С капсули
КОРПУС:
ПЛАСТМАСА
ЦВЯТ:
ЧЕРЕН
ГАРАНЦИЯ:
24 МЕСЕЦА
EAN4006083808331
Няма намерени документи за този продукт
Купувани заедно
Най-нови продукти
Аксесоари