Избран магазин:
Избери друг магазин
Кафемашина с капсули Преносима Портативна WACACO Minipresso NS 18.0 bar
КАФЕМАШИНА WACACO Minipresso NS

Кафемашина с капсули Преносима Портативна WACACO Minipresso NS 18.0 bar

Код: 820067
В наличност
Безплатна доставка

i

Поръчай сега и вземи от:

"" до 4 дни

Цена:149.99 лв.
sfdhgfh

Кафемашина с капсули WACACO Minipresso NS

Wacaco® Minipresso NS е вашият най-добър избор, за да се насладите бързо и ефективно на перфектно еспресо, където и да се намирате! Съвместим с капсули за системата Nespresso, при които кафето се смила, измерва и тампир с голяма прецизност

Компактно и лесно за пренасяне

Независимо дали заминавате за няколко часа или няколко седмици, обемът и теглото са основните фактори при избора на вашето туристическо оборудване. Wacaco® Minipresso NS е проектирано да бъде най-малката, най-леката и многофункционална ръчна еспресо машина!
sfdshfh
sfdshdhf

Иновация и мощност

Лесната употреба на Wacaco® Minipresso NS се дължи на иновативния му дизайн. С помощта на полуавтоматичното бутало се впръскват малки количества вода в адаптера за кафе. След няколко натискания се постига оптималното екстракционно налягане и се извлича богато и плътно еспресо.

Лесно за използване

Освен, че е естетически красиво, със своя модерен  дизайн, Wacaco® Minipresso NS съдържа гениално ядро и полуавтоматично бутало. Отключете го от позицията му за носене и го натиснете по желание, за да контролирате количеството на извлеченото кафе.
adsgfdg
sfsdgfg

Удобно и практично

Wacaco® Minipresso NS НЕ ИЗИСКВА сгъстен въздух, N2O капсули или електричество за своята работа. Чрез ръчно управление, вие можете свободно да приготвяте любимите си кафе напитки. Предлагат се резервоари за вода с различен капацитет, така че можете да се насладите на множество видове еспресо, вариращи от ристрето до кафе-лунго.

Tехнически характеристики:

  • Размери — 17,5x7x6 сm
  • Тегло — 350 gr
  • Капацитет за вода — 70 ml
  • Средно налягане — 8 бара
  • Съвместимост — Nespresso® капсули
sfhghfghfgh
НАЛЯГАНЕ
18.0 bar
ТИП КАПСУЛИ
NESPRESSO


МаркаWACACO
МОДЕЛ:
Minipresso NS
ТИП:
С капсули
НАЛЯГАНЕ:
18.0 bar
ТИП КАПСУЛИ:
NESPRESSO
КОРПУС:
ПЛАСТМАСА
ГАРАНЦИЯ:
24 МЕСЕЦА
EAN4897066230061
Купувани заедно
Аксесоари