Клавиатура LOGITECH MX KEYS S GR 920-011587 US International

Клавиатура LOGITECH MX KEYS S GR 920-011587 US International

Код: 501415
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  

Купи онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

208.99 лв.

Описание
Logitech MX KEYS S GR 920-011587

MX KEYS КЛАВИАТУРИ

Запознайте се с MX Keys S и MX Keys Mini – създадени за производителност с нископрофилни клавиши, оформени като върховете на пръстите ви и предназначени да подобрят скоростта и прецизността на писане.


ВЛЕЗТЕ В ПОТОКА

Изпитайте пълно потапяне в работния и творческия процес с MX Keys S и MX Keys Mini. Високопроизводителни клавиатури, проектирани за удобно, бързо и плавно писане, с интелигентна подсветка и програмируеми клавиши.

Изберете между пълноразмерната MX Keys S, която разполага с вградена цифрова клавиатура, или пестящата място минималистична MX Keys Mini.

Logitech MX KEYS S GR 920-011587

Logitech MX KEYS S GR 920-011587

БЪРЗО, ПЛАВНО,
ПРЕЦИЗНО ПИСАНЕ

Превърнете мислите си в реалност по-бързо и влезте в творческия поток с ефективността, стабилността и прецизността на MX Keys S и MX Keys Mini.

Пишете с повече прецизност и скорост със сферично оформените клавиши, които съответстват на формата на върховете на пръстите ви, минимизирайки шансовете за грешка при писане. В същото време повишената стабилност на клавишите намалява шума. Заоблените контури на клавишите предоставят отчетлива обратна връзка - без значение къде натиснете клавиша.


ПРЕДСТАВЯМЕ ТРИ НОВИ КЛАВИША:
ЕМОТИКОНИ, ГЛАС КЪМ ТЕКСТ*,
ЗАГЛУШАВАНЕ/ВКЛЮЧВАНЕ НА МИКРОФОНА

Smart Fn клавишите** вече ви дават силата да изпращате емотикони, да заглушавате и включвате микрофона си и да диктувате.

Докоснете клавиша за заглушаване/ включване на микрофона за безупречни видео разговори.

Клавишът за емотикони отваря вашия прозорец с емотикони за перфектна навременна реакция.

*Функцията диктовка/глас към текст се предоставя от Windows и macOS и в момента е достъпна само на избрани езици и в определени региони. Научете повече на LOGITECH.COM/SUPPORT/OSDICTATION.
**Изисква приложението Logi Options+, достъпно за Windows и macOS.

Logitech MX KEYS S GR 920-011587

Logitech MX KEYS S GR 920-011587

ПОВЕЧЕ КОМФОРТ. ПОВЕЧЕ КОНЦЕНТРАЦИЯ.

Когато сте в състояние на поток, последното нещо, от което се нуждаете, е неудобството да застане между вас и работата. MX Keys S и MX Keys Mini са изработени с нископрофилен дизайн и оптимален ъгъл на клавиатурата, който насърчава по-добра позиция на китката и намалява напрежението върху ставите. Минималистичната форма на MX Keys Mini поставя раменете ви в естествено положение и ви позволява да поставите мишката по-близо до клавиатурата, за по-малко протягане на ръцете, по-добра стойка и подобрена ергономичност.

ОЩЕ ПО-ИНТЕЛИГЕНТНА
SMART ПОДСВЕТКА

По всяко време на денонощието – MX Keys S и MX Keys Mini са под ръка, когато ви озари вдъхновението. За нощните птици, клавиатурата включва сензори за близост, които магически осветяват клавишите в момента, в който ръцете ви се приближат. Яркостта на подсветката се настройва в зависимост от светлинните условия в помещението и избледнява, когато станете от бюрото – спестявайки енергия за моментите на вдъхновение. С Logi Options+* вече можете да персонализирате продължителността и яркостта на подсветката.

*Изисква приложението Logi Options+, достъпно за Windows и macOS

Logitech MX KEYS S GR 920-011587
Logitech MX KEYS S GR 920-011587

НАПРАВЕТЕ ПОВЕЧЕ С
LOGI OPTIONS+

Logi Options+ ви позволява да персонализирате всички F клавиши с функциите, от които се нуждаете. Лесно превключвайте между стандартните функции на F клавишите, специални функции като Smart Actions или лични персонализации, специфични за приложението*.

*Изисква приложението Logi Options+, достъпно за Windows и macOS

АВТОМАТИЗИРАЙТЕ ПОВТАРЯЩИ СЕ
ЗАДАЧИ СЪС SMART ACTIONS

Светът няма търпение да види вашите идеи, затова сме се погрижили да не губите време, за да ги споделите. Интелигентните действия в приложението Logi Options+ ви дават силата да автоматизирате множество задачи и да пропускате повтарящи се действия с едно натискане на клавиша, за да можете да рационализирате работния си процес*. Това е като макроси с малко магия. Включени са и предварително зададени интелигентни действия с опция за персонализиране, които спомагат за автоматизирането на общи задачи и така ви позволяват да свършите повече с по-малко работа от ваша страна.

*Изисква приложението Logi Options+, достъпно за Windows и macOS

Logitech MX KEYS S GR 920-011587
Logitech MX KEYS S GR 920-011587

МУЛТИСВЪРЗАНОСТ И МУЛТИСЪВМЕСТИМОСТ:
СВЪРЗВАНЕ С ДО 3 УСТРОЙСТВА

MX Keys S и MX Keys Mini са съвместими с всички основни операционни системи направо от кутията, а двойното обозначаване на клавишите е оптимизирано за потребители и на Mac, и на Windows. Клавиатурите работят с Windows, macOS, Linux*, ChromeOS*, iPadOS*, iOS * и Android* операционни системи. MX Keys S и MX Keys Mini се свързват лесно и безпроблемно с до 3 устройства чрез Bluetooth® Low Energy. Превключвайте между тях с натискането на един клавиш.

*Основните функции на устройството ще се поддържат без софтуер за системи, различни от Windows и macOS.

USB-C БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ

Когато са включени, автоматичните сензори на подсветката и предварителните настройки помагат за запазване на заряда на батерията, като регулират интензитета й или дори я изключват в ярка среда. С Logi Options+ вече имате гъвкавостта да регулирате продължителността и яркостта на подсветката на MX Keys S. Използвайте включения USB-C кабел или който и да е друг USB-C кабел, за да заредите за денонощна производителност.

ДО 10 ДНИ РАБОТА ПРИ ПЪЛНО ЗАРЕЖДАНЕ

ДО 5 МЕСЕЦА РАБОТА С ИЗКЛЮЧЕНА ПОДСВЕТКА

Logitech MX KEYS S GR 920-011587
Logitech MX KEYS S GR 920-011587

БЕЗПРОБЛЕМНО СВЪРЗВАНЕ

MX Keys Mini и MX Keys S са тествани да отговарят на строгите изисквания на Intel®, за да осигурят изключително потребителско изживяване, безпроблемна свързаност и надеждност. Нашите устройства отговарят на техническите спецификации за оптимална Bluetooth връзка.

  • • Проверена безжична стабилност
  • • По-бързо повторно свързване и възстановяване
  • • Готови за работа, когато трябва

MX KEY S
Двойна свързаност: Bluetooth Low Energy или Logi Bolt USB приемник
Безопасност на корпоративно ниво
Идеална за претоварени среди
Plug and play

MX KEYS MINI
Bluetooth Low Energy (съвместима с Logi Bolt, който не е включен)
Без донгъли, без кабели, без проблеми
Лесно сдвояване

ИЗБОР, С КОЙТО
ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ ДОБРЕ

Нашата цел? Да създаваме устойчиви продукти. Това означава, че докато въвеждаме нашето ново поколение продукти, ние намаляваме техния въглероден отпечатък по всеки възможен начин – от цялостната им конструкция до най-малкия компонент. И всички това с нулеви компромиси за качество и производителност.

Logitech MX KEYS S GR 920-011587

Характеристики
ТИП МУЛТИМЕДИЙНА
БЪРЗИ БУТОНИ ДА
ЦВЯТ GRAPHITE


Марка LOGITECH
МОДЕЛ MX KEYS S GR 920-011587
ТИП СВЪРЗАНОСТ БЕЗЖИЧНИ
ТИП МУЛТИМЕДИЙНА
ИНТЕРФЕЙС Logi Bolt USB 2.0, BLUETOOTH
БЪРЗИ БУТОНИ ДА
ЦВЯТ GRAPHITE
Подходящ за Gaming НЕ
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 5099206112179
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()