Комплект LOGITECH MK270 WS

Комплект LOGITECH MK270 WS

Код: 566377
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
Цена:

89.00 лв.

Описание
Logitech MK270 wireless

БЕЗЖИЧЕН ОБХВАТ ДО 10 М

Получавате надеждна безжична връзка на разстояние до 10 м, без забавяне или прекъсвания - дори и в най-натоварената безжична среда - благодарение на безжичната Logitech® Advanced 2.4 GHz технология.* А 128-битовото AES криптиране на клавиатурата ви помага да предпазите информацията си.
*Безжичният обхват може да варира в зависимост от компютърните условия и околната среда.

МИНИАТЮРЕН ПРИЕМНИК

Logitech® приемникът е толкова миниатюрен, че можете да го включите в компютъра веднъж и да забравите за него. Освен това мишката има специално вградено място за съхранение, за да можете да я носите навсякъде със себе си.
Logitech MK270 wireless

Logitech MK270 wireless

24 МЕСЕЦА ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА НА КЛАВИАТУРАТА И 12 НА МИШКАТА

Заедно с автоматичния "sleep" режим и бутона за включване/изключване - означава, че можете да работите в продължение на месеци, без да се тревожите за смяна на батериите.**
**Животът на батерията на клавиатурата е изчислен въз основа приблизително два милиона клика в офис среда. Животът на батерията може да варира в зависимост от условията на ползване.

БЪРЗИ КЛАВИШИ

Искате ли да увеличите силата на звука на някоя песен? Или да видите любимия си уебсайт? Всичко е на една ръка разстояние с осем бързи клавиша, които ви дават незабавен достъп до Интернет, електронна поща, възпроизвеждане/пауза, промяна на сила на звука и други.
Logitech MK270 wireless

Logitech MK270 wireless

УДОБНИ НИСКОПРОФИЛНИ КЛАВИШИ

Ще се чувствате удобно с тази клавиатура благодарение на нископрофилните и тихи клавиши, стандартния ѝ размер, както и пълноразмерните F-клавиши, цифров блок и стрелки.
Характеристики
ТИП МУЛТИМЕДИЙНА
БЪРЗИ БУТОНИ ДА
ЦВЯТ ЧЕРЕН


Марка LOGITECH
МОДЕЛ MK270 WS
ТИП МУЛТИМЕДИЙНА
ИНТЕРФЕЙС USB
БЪРЗИ БУТОНИ ДА
ЦВЯТ ЧЕРЕН
ГАРАНЦИЯ 36 МЕСЕЦА
EAN 5099206039148
Сравни ()