Избран магазин:
Избери друг магазин
Електрическо огледало SILK N MirrorLumi
ЕЛ.ОГЛЕДАЛО SILK'N MirrorLumi

Електрическо огледало SILK N MirrorLumi

Код: 836936
В наличност
Безплатна доставка

i

Поръчай сега и вземи от:

"" до 4 дни

Цена:139.99 лв.
adweqwe

Silk'n MirrorLumi

Козметичното огледало с LED осветление. Може да се използва с или без стойка. Огледалото е двустранно, предлага 5-кратно увеличение и излъчва два вида светлина. Едната страна е изключително удобна за цялостното оформяне на косата и нанасяне на продукти за грижа за кожата. Увеличителната страна е идеална за нанасяне или премахване на грим, оформяне на вежди и др

Индукционно зарядно (основа) за безжично зареждане.

Silk'n MirrorLumi може да се използва с или без стойка. Огледалото е двустранно, предлага 5-кратно увеличение и излъчва два вида светлина. Едната страна е изключително удобна за цялостното оформяне на косата и нанасяне на продукти за грижа за кожата. Увеличителната страна е идеална за нанасяне или премахване на грим, оформяне на вежди и др.
ADWEDWE
SDAWEDAWE

Перфектно огледало за грим.

Silk'n MirrorLumi е стилно огледало, което изглежда красиво във всяка баня или на всяка тоалетка. Вграденото LED осветление го прави изключително лесно за употреба, позволявайки ви да видите всички детайли на лицето си - дори при лоша светлина. Изберете естествена дневна или ярка светлина с едно натискане на бутон.

Двустранно увеличение: 1x и 5x

Едната страна на огледалото за грим предлага 1x увеличение, а другата страна 5x, което е основно предимство в сравнение с нормалното огледало. Можете да използвате MirrorLumi статично върху стойка, или да го държите в ръка, за по-добра прецизност.
WEQWEQWE


МаркаSILK N
МОДЕЛ:
MirrorLumi
ТИП:
ОГЛЕДАЛА
ГАРАНЦИЯ:
24 МЕСЕЦА
EAN8712856052493
Най-нови продукти
Подобни продукти