Избран магазин:
Избери друг магазин
Пералня HAIER HW100 B14979-S 10.0 kg, 1400 об/min
ПЕРАЛНЯ HAIER HW100 B14979-S

Пералня HAIER HW100 B14979-S 10.0 kg, 1400 об/min

Код: 680120
В наличност
Безплатна доставка

i

Поръчай сега и вземи от:

"" Днес

Цена:1249.00 лв.
Купи на изплащане
от47.06лв.
Важно!!!

Уважаеми Клиенти, на настоящата страница са публикувани мултимедийни клипове с демонстрационен характер.
Моля, имайте предвид, че основната цел на клиповете е да представят нагледно обща информация за визията и основните функционалности на определена категория продукти. Възможно е разминаване между характеристиките (функции, компоненти, окомплектовка и др.), показани в мултимедийните клипове , и характеристиките, действително притежавани от представен на страницата продукт.

h

Клас на енергийна ефективност А

Пералните  Haier с клас на енергийна ефективност А, най-високият на пазара,  постигат изключително ниска консумация на електро енергия. Благодарение на което се подобрява ефективността на тяхната работа и значително се опазва околната среда.

Професионална грижа в домашни условия

Функцията i-Refresh освежава дрехите ви изключително ефективно, използвайки иновативна технология с микро пара. По този начин се премахват миризми, фини прахови частици и алергени, освен това се намаляват и гънките на прането. Всичко това е възможно само за 20 минути, без дори да използвате перилен препарат.
gfg
ki

Иновация от Haier – Барабан с вътрешно осветление

Вече не е нужно да търсите изгубени чорапи: благодарение на вътрешното осветление на барабана можете да заредите и извадите прането, без да оставяте нищо след себе си.

По-чиста машина означава по-чисто пране

Изключителната антибактериална система на Haier защитава дори най-чувствителните зони на пералната машина. Технологията ABT® предпазва от развитието на мухъл и бактерии по най-уязвимите повърхности като чекмеджето за препарат и уплътнението на вратата, за да ви осигури още по-хигиенично пране.
lo
lomk

Технология от ново поколение

Тази перална машина Haier използва дигитални вътрешни везни за измерване на теглото на прането, преди автоматично да регулира разхода на вода и продължителността на цикъла според количеството дрехи, които ще перете. Машината изчислява оптималните настройки според теглото на всяко зареждане, като гарантира отлични резултати и минимален разход на енергия благодарение на мотора Direct Motion.

Перална машина създадена да бъде надеждна и издръжлива

Друго интелигентно решение от Haier, което наистина впечатлява са моторите Direct Motion, проектирани с много дълъг жизнен цикъл. Моторът се задвижва без ремък и се захваща директно към барабана, което спомага за значителното намаляване на шума и вибрациите, увеличава устойчивостта, като в същото време намалява разхода на енергия и вода.
o;em
ul

Третиране с пара за ефективно отстраняване на петна

Тази интелигентна функция на пералните машини Haier разпръсква пара вътре в барабана, отпускайки влакната на прането и подобрявайки отстраняването на замърсявания и упорити петна. И това не е всичко – парата също прави гладенето много по-лесно и така имате повече време за нещата, които обичате да правите.

Smart Dual Spray – Система за двойно впръскване

Технологията Smart Dual Spray на Haier е автоматична система за почистване на пералната машина, която се включва в края на всеки цикъл на пране. Това не само гарантира по-хигиенично изпиране на вашето пране, но също така подобрява живота на вашата машина в дългосрочен план!
omj
iyu

I-Time – гъвкавост при цикъла на пране

Интелигентната функция "I-Time" на Haier ви позволява да изпозлвате деликатни настройки за  продължителността на изпирането, така че да можете да съкратите или удължите времето на цикъла според вашите нужди..

Дори и най-деликатните тъкани са като нови

Барабанът на пералната машина е проектиран да предпазва перфектно всички дрехи, дори и най-деликатните, независимо колко пъти ги перете. Структурата му позволява прането да се плъзга нежно по повърхността докато барабанът се върти, което предпазва тъканите от нараняване. Дрехите са внимателно третирани, което ви дава възможност да им се наслаждавате дълго време.
p
ВИД
Фронтално зареждане
КАПАЦИТЕТ
10.0 kg
ОБОРОТИ
1400 об/min
ИНВ.МОТОР С ДИРЕКТНО ЗАДВИЖ.
Да
ПРОГРАМА С ПАРА
Да
ДЪЛБОЧИНА
60.0 см


МаркаHAIER
МОДЕЛ:
HW100 B14979-S
ВИД:
Фронтално зареждане
КАПАЦИТЕТ:
10.0 kg
ОБОРОТИ:
1400 об/min
ИНВ.МОТОР С ДИРЕКТНО ЗАДВИЖ.:
Да
СР.ПРЕТ. КОНСУМ.НА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ:
51 kWh
СР.ПРЕТ. КОНСУМ.НА ВОДА/ЦИКЪЛ:
51 L
КЛАС НА НИВО НА ШУМ:
A
НИВО НА ШУМ:
69 dB
ПРОГРАМА С ПАРА:
Да
ЗАЩИТА ОТ ПРЕЛИВАНЕ:
Да
КЛАС НА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ:
A
КЛАС НА ЕФЕКТИВНОСТ НА ЦЕНТРУФ:
B
ОТЛОЖЕН СТАРТ:
Да
КРАТКА ПРОГРАМА:
15 мин
ЕЛЕКТРОНЕН ДИСПЛЕЙ:
Да
ПРОГРАМА ЗА ЯКЕТА:
Да
ПРОГРАМА ЗА ОЛЕКОТЕНИ ЗАВИВКИ:
Да
ПРОГ./ПРЕМАХ. НА УПОРИТИ ПЕТНА:
Да
ЦВЯТ:
БЯЛ
ВИСОЧИНА:
85.00 см
ШИРИНА:
60.0 см
ДЪЛБОЧИНА:
60.0 см
ГАРАНЦИЯ:
72 МЕСЕЦА
EAN6921081586648
Най-нови продукти
Аксесоари
Подобни продукти