Избран магазин:
Избери друг магазин
Пералня със Сушилня HAIER HWD120-B14979-S 1400 об/min
ПЕР+СУШ.HAIER HWD120-B14979-S

Пералня със Сушилня HAIER HWD120-B14979-S 1400 об/min

Код: 680122
В наличност
Рейтинг: ( от 1 ревю )
Безплатна доставка

i

Поръчай сега и вземи от:

"" Днес

Купи онлайн на изплащане Виж схемите
Цена:1499.00 лв.
Важно!!!

Уважаеми Клиенти, на настоящата страница са публикувани мултимедийни клипове с демонстрационен характер.
Моля, имайте предвид, че основната цел на клиповете е да представят нагледно обща информация за визията и основните функционалности на определена категория продукти. Възможно е разминаване между характеристиките (функции, компоненти, окомплектовка и др.), показани в мултимедийните клипове , и характеристиките, действително притежавани от представен на страницата продукт.

Професионални резултати у дома

Haier I-Pro Series 7 (979) съдържа всички съвременни технологии.  Това гарантира изключително ефективни резултати всек2022-02-07и път, като в същото време уредите са лесни за употреба и осигуряват дългосрочна надеждност.

Технологии, които се грижат за вашите дрехи

Благодарение на I-Pro Series 7 (979), нуждата от посещението до химическото чистене е вече в историята. С невероятните функции i-Refresh, Smart Dual Spray и Steam получавате професионални резултати във вашия дом. В същото време патентованата антибактериална технология на Haier (ABT®) поддържа вашата машина и прането ви по-чисти от всякога.

hjm

Професионална грижа в домашни условия

Функцията i-Refresh освежава дрехите ви изключително ефективно, използвайки иновативна технология с микро пара. По този начин се премахват миризми, фини прахови  частици и алергени, освен това се намаляват и гънките на прането. 

Третиране с пара за ефективно отстраняване на петна

Тази интелигентна функция на пералните машини Haier разпръсква пара вътре в барабана, отпускайки влакната на прането и подобрявайки отстраняването на замърсявания и упорити петна. И това не е всичко – парата също прави гладенето много по-лесно и така имате повече време за нещата, които обичате да правите.
thj
ui

По-чиста машина означава по-чисто пране

Изключителната антибактериална система на Haier защитава дори най-чувствителните зони на пералната машина. Технологията ABT® предпазва от развитието на мухъл и бактерии по най-уязвимите повърхности като чекмеджето за препарат и уплътнението на вратата, за да ви осигури още по-хигиенично пране.

Smart Dual Spray – Система за двойно впръскване

Технологията Smart Dual Spray на Haier е автоматична система за почистване на пералната машина, която се включва в края на всеки цикъл на пране. Това не само гарантира по-хигиенично изпиране на вашето пране, но също така подобрява живота на вашата машина в дългосрочен план!
db

Ефективна машина, която се адаптира към вашия живот

I-Pro Series 7 (979) се вписва във вашия начин на живот, за да можете да продължите да правите нещата, които обичате. Изключително енергоспестяващи, с ниски нива на шум и оборудвани с Direct Motion мотор, тази разнообразна гама също може да се похвали и с голям капацитет, спестявайки много от вашето време

sv

Технология от ново поколение

Тази перална машина Haier използва дигитални вътрешни везни за измерване на теглото на прането, преди автоматично да регулира разхода на вода и продължителността на цикъла според количеството дрехи, които ще перете. Машината изчислява оптималните настройки според теглото на всяко зареждане, като гарантира отлични резултати и минимален разход на енергия благодарение на мотора Direct Motion.

Перална машина създадена да бъде надеждна и издръжлива

Друго интелигентно решение от Haier, което наистина впечатлява са моторите Direct Motion, проектирани с много дълъг жизнен цикъл. Моторът се задвижва без ремък и се захваща директно към барабана, което спомага за значителното намаляване на шума и вибрациите, увеличава устойчивостта, като в същото време намалява разхода на енергия и вода.
yu
u

По-малко време за пране означава повече време за нещата, които обичате!

Пералните машини на Haier с капацитет 12 кг ви позволяват да перете повече дрехи едновременно, като  това спестява много от времето ви. С по-голямият обем в барабана се намалявате броя на циклите за пране годишно. В резултат на това пестите електро енергия и вода!

Толкова тиха, че ви се иска да крещите от радост

Тази перална машина Haier работи наполовина по-тихо от останалите модели на пазара благодарение на мотора Direct Motion. Този мотор с конструкция без ремък съдържа по-малко движещи се части, което намалява вибрациите (а оттам и шума), а в същото време увеличава надеждността и ефикасността. Вече може да се радвате на по-чисто пране, без да нарушавате тишината и спокойствието в дома си!
uli
uio

I-Time – гъвкавост при цикъла на пране

Интелигентната функция "I-Time" на Haier ви позволява да изпозлвате деликатни настройки за  продължителността на изпирането, така че да можете да съкратите или удължите времето на цикъла според вашите нужди.

Дори и най-деликатните тъкани са като нови

Барабанът на пералната машина е проектиран да предпазва перфектно всички дрехи, дори и най-деликатните, независимо колко пъти ги перете. Структурата му позволява прането да се плъзга нежно по повърхността докато барабанът се върти, което предпазва тъканите от нараняване. Дрехите са внимателно третирани, което ви дава възможност да им се наслаждавате дълго време.
io
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ СУШЕНЕ
8 kg
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ ПРАНЕ
12.0 kg
ОБОРОТИ
1400 об/min
ИНВ.МОТОР С ДИРЕКТНО ЗАДВИЖ.
Да
ДЪЛБОЧИНА
66.0 см


МаркаHAIER
МОДЕЛ:
HWD120-B14979-S
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ СУШЕНЕ:
8 kg
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ ПРАНЕ:
12.0 kg
КЛАС НА ЕНЕРГ.ЕФ/ЦИКЪЛ ПР+СУШ.:
E
КЛАС НА ЕНЕРГ.ЕФЕКТ. / ЦИКЪЛ П:
A
КЛАС НА ЕФЕКТИВНОСТ НА ЦЕНТРУФ:
B
ОБОРОТИ:
1400 об/min
ИНВ.МОТОР С ДИРЕКТНО ЗАДВИЖ.:
Да
СР.ПРЕТ.КОНС.ЕЛ.ЕН./Ц-Л ПР+СУШ:
435 kWh
СР.ПРЕТ.КОНС.ЕЛ.ЕН./Ц-Л ПРАНЕ:
54 kWh
СР.ПРЕТ.КОНС.ВОДА/Ц-Л ПР+СУШ:
100 L
СР.ПРЕТ.КОНС.ВОДА/Ц-Л ПРАНЕ:
56 L
ВРЕМЕТРАЕНЕ ЦИКЪЛ ПР+СУШ:
9:40
ВРЕМЕТРАЕНЕ ЦИКЪЛ ПРАНЕ:
3:58
КРАТКА ПРОГРАМА:
15 мин
КЛАС НА НИВО НА ШУМ:
A
НИВО НА ШУМ:
72 dB
ОТЛОЖЕН СТАРТ:
Да
АВТОМАТИЧНА ПРОГРАМА ПРАНЕ И С:
Да
ПРОГРАМА ЗА ОЛЕКОТЕНИ ЗАВИВКИ:
Да
ЦВЯТ:
БЯЛ
ВИСОЧИНА:
85.00 см
ШИРИНА:
60.0 см
ДЪЛБОЧИНА:
66.0 см
ГАРАНЦИЯ:
72 МЕСЕЦА
EAN6921081586679
Аксесоари
Подобни продукти