Избран магазин:
Избери друг магазин
Пречиствател и овлажнител SHARP KCD50EUW НИВО НА ШУМ ДО 55 dB(A), СТЕПЕНИ НА РАБОТА 3
ПРЕЧИСТВАТЕЛ SHARP KCD50EUW

Пречиствател и овлажнител SHARP KCD50EUW НИВО НА ШУМ ДО 55 dB(A), СТЕПЕНИ НА РАБОТА 3

Код: 854917
В наличност
Безплатна доставка

i

Поръчай сега и вземи от:

"" Днес

Купи онлайн на изплащане Виж схемите
Цена:870.00 лв.
рвер

Плазмаклъстер генераторът

Плазмаклъстер генераторът  насища въздуха с положителни и отрицателни йони. Възстановява естествения им баланс във въздуха и неутрализира статичното електричество в помещението. В допълнение, плазмеклъстерните йони неутрализират вирусите, алергените и летливите органични съединения във въздуха.Благодарение на това въздухът става здравословен. 

Дизайн и функции

Sharp KCD50EUW се вписва идеално във всяка стая. Нови функции: автоматично затваряне за отработения въздух за още по-добра циркулация на въздуха и защита на интериора от замърсяване. Автоматичен Advanced режим, при който датчиците за замърсяване са по-чувствителни,а устройството работи по-интензивно. Sharp KC-D50EUW има функции, които го правят лесен за използване. Той има колела с ключалка,благодарение на които можете лесно да местите устройството между помещенията.Сензорите за прах, мирис, температура и влажност позволяват на пречиствателя да работи прецизно в режим AUTO.Всички настройки се извършват лесно на интуитивен контролен панел.  Устройството може да работи в много режими: самото пречистване, пречистване с овлажняване, както и можете да включите и изключите йонизацията и в двата режима.ъщо така има добавен режим на автоматично рестартиране на устройството в случай на прекъсване на захранването и родителско заключване.Функция Timer позволява да се настрои времето за работа на устройството, където може да настроите програматора до 14 часа (на всеки 2 часа), а автоматичното изключване може да бъде настроено на 1, 2, 4 или 8 часа.
гфсг
даасд

Резервоар за вода

Дизайнът на резервоара за вода също е подобрен. Това дава възможност за по-удобно зареждане с вода или кубчета лед, като през летните месеци пречиствателя приятно охлажда въздуха.

5 нива на филтрация в Sharp KCD50EUW

Предварителното филтриране спира по-големи замърсявания. Въглеродния филтър премахва летливите съединения от въздуха, включително бензен, формалдехид, ксилол, бензо пирен и неприятни миризми.HEPA H13 филтър задържа най-малко 99,97% от механичните примеси, включително PM2.5, гъбични спори, бактерии и повечето вируси. Овлажняващ филтър: допълнително защитен срещу растежа на микроорганизми.Задържа седимент, соли и микроорганизми, които се утаяват от водата.Плазмаклъстер йонизатор- йонна технология, която улавя вируси и други частици с размер до 0,01 микрона.
ьцб

НИВО НА ШУМ
ДО 55 dB(A)
ФИЛТЪР
Да
СТЕПЕНИ НА РАБОТА
3


МаркаSHARP
МОДЕЛ:
KCD50EUW
НИВО НА ШУМ:
ДО 55 dB(A)
ФИЛТЪР:
Да
СТЕПЕНИ НА РАБОТА:
3
ГАРАНЦИЯ:
24 МЕСЕЦА
EAN4974019914046
Аксесоари