Избран магазин:
Избери друг магазин
Смарт часовник HUAWEI WATCH GT3 LEATHER 42 MM, GPS, ПУЛСОМЕР, SPO2
SMART WATCH HUAWEI WATCH GT3 B19 LEATHER

Смарт часовник HUAWEI WATCH GT3 LEATHER 42 MM, GPS, ПУЛСОМЕР, SPO2

Код: 575705
В наличност
Рейтинг: ( от 3 ревюта )
Безплатна доставка

i

Поръчай сега и вземи от:

"" до 4 дни

Купи онлайн на изплащане Виж схемите
Цена:359.99 лв.
Huawei Watch GT 3

Създаден да впечатлява


Huawei Watch GT 3

Този часовник е истински шедьовър. Елегантният 42 мм циферблат улавя светлината върху 3D извитото стъкло, придавайки нежно сияние, напомнящо отражение във вода. Той съчетава изчистен дизайн на корпуса с гланцово покритие, придружен от елегантни каишки за модерен и изискан стил.

Huawei Watch GT 3

HUAWEI WATCH GT 3 42 мм


1,32 инча3

466*466 пиксела цветен AMOLED екран

10,2 мм дебелина на корпуса3, около 35 г (без каишка)3

20 мм ширина на каишката

Вълнуващo завъртане


1,32 инча3

Просто завъртете „въртящата се корона“, за да приближите или отдалечите, както и да получите бърз достъп до това, което искате. С висока честота на опресняване можете лесно да настроите силата на звука и времето за аларма, дори когато ръцете ви са мокри, което ви осигурява усещането, че всичо се случва с лекота.

Huawei Watch GT 3Точност отвъд времето

Huawei Watch GT 3

Точен мониторинг на сърдечния ритъм


Най-новата технология за измерване на сърдечния ритъм включва осем фотодиода, които са разположени в кръг и два комплекта източници на светлина, комбинирани с извита стъклена леща за удобно носене, като същевременно намалява външните светлинни смущения. AI алгоритъмът е подобрен, за да ограничава шумните сигнали по-ефективно, позволявайки точно наблюдение на сърдечната честота дори при силно натоварване и подобрявайки точността на здравните данни, като кислород в кръвта.

Huawei Watch GT 3

Двулентов и
петсистемен GNSS


Поддържайки GPS, Beidou, GLONASS, Galileo и QZSS сателитни системи, часовникът предлага по-силна производителност срещу смущения, което ефективно подобрява силата и стабилността на сигналите на открито. Вашите тренировки могат да бъдат точно записани. Двулентовите L1 и L5 на HUAWEI WATCH GT 3 осигуряват по-висока устойчивост на сигнала, позволявайки точно позициониране.

Huawei Watch GT 3

Дълъг живот на батерията и безжично зареждане


HUAWEI WATCH GT 3 поддържа безжично зареждане5, така че можете да използвате телефона си, за да го заредите, когато забравите зарядното си устройство5 и да кажете сбогом на притесненията свързани с живота на батерията. При пълно зареждане HUAWEI WATCH GT 3 42 мм издържа до 7 дни1, така че сте напълно подготвени да следите всяка тренировка и да не пропуснете да проверите здравните си показатели.


Безброй предимства


Очаквайте неочакваното

Часовникът показва времето на изгрев и залез всеки ден, показва различните фази на Луната и ви информира за приливните промени в реално време. Вграденият барометър следи текущото атмосферно налягане в реално време и ви предупреждава в случай на драстични промени преди настъпването на екстремни метеорологични условия, превръщайки се в допълнително защитно устройство за вашите приключения на открито.Вашият личен AI треньор по бягане

HUAWEI WATCH GT 3 може да оцени вашите атлетични способности въз основа на вашите предишни данни и да ви предостави научна и професионална програма за бягане6 за ежедневната ви подготовка или за състезание, независимо дали сте начинаещ или напреднал атлет, като ви предоставя и пълно проследяване на тренировката. По време на тренировъчния цикъл програмата може да се коригира автоматично и регулярно въз основа на действителното изпълнение и обратната връзка от данните, което ви помага да подобрите ефективността на тренировката си и да постигнете целите си с по-голяма лекота.Тренирайте като професионалисти

Въз основа на мониторинг на индикатори като темпо, сърдечна честота и изминато разстояние, устройството интелигентно оценява индекса на бягане и тренировъчния стрес, както и натоварването, нивото на възстановяване и пулса за възстановяване като ви предоставя професионални тренировъчни съвети, за да планирате по-добре интензивността на тренировката и времето за подобряване на нейното качество.

Route Back навигация

С точна офлайн навигация, HUAWEI WATCH GT 3 предлага функцията Route Back, която може да ви върне до началната точка ако се загубите. Подобно на опитен водач, функцията предлага гласови предложения за очаквано време на пристигане, оставащо разстояние и препоръчани маршрути, когато посещавате нова дестинация. Когато тренировките приключат, той автоматично генерира маршрути за пътуване в приложението Huawei Health, така че можете да споделяте7 и да поканите приятелите си да се присъединят или да ги запазите за бъдещи посещения.Избери своя любим режим

HUAWEI WATCH GT 3 поддържа повече от 100 спортни режима като бягане, колоездене, туризъм, плуване8, скачане на въже и ски. Независимо дали се потапяте в басейна или се потите на терена, можете да се насладите на тренировката си максимално. Можете също да използвате часовника, за да слушате музика9 и да изберете подходящ плейлист за тичане, за да подобрите своя ритъм и динамика.


Готово, всичко е подготвено

Когато тренирате, часовникът може да бъде свързан с различни спортни съоръжения и приложения. Сърдечният ритъм и други данни от часовника могат да се синхронизират с оборудване като бягащи пътеки, елиптични уреди, гребен тренажор и др., и можете да синхронизирате данните с популярни спортни приложения на трети страни чрез приложението HUAWEI Health, за да ви помогне да оцените и коригирате тренировката си навреме.10
Следете здравето си


Цялостна и непрекъсната грижа


Часовникът може да следи съня ви, за да ви помогне да формирате рутина за сън, да следи сърдечния ритъм, да регулира дишането ви и да облекчи напрежението, когато сте стресирани. Той също така записва състоянието на тялото13, за да успокои ума ви, така че да можете да се отпуснете и да се насладите на живота.


По-добри навици, по-добро самочувствие


Време за ставане, пиене на вода и упражнения — часовникът определя ежедневни цели и предлага напомняне, което да ви помогне да развиете здравословни навици. Създайте си график за сън, за да започвате деня рано с енергия. Когато се почувствате уморени се изправете, разходете се, вдишайте чист въздух и продължете с ползотворния си ден.12

Целодневен мониторинг на SpO2


Насищането на кръвта с кислород (SpO2) е един от важните жизнени показатели, които могат да отразяват снабдяването с кислород на тялото. HUAWEI WATCH GT 3 автоматично осигурява 24-часово следене на нивото на SpO2, независимо дали работите, тренирате или спите, което внимателно се грижи за вашето здраве денонощно.11Повече възможности за изживяване

Huawei Watch GT 3

Обадете се от часовника


Свържете HUAWEI WATCH GT 3 към вашия смартфон чрез Bluetooth, когато тренирате на открито, вършите домакинска работа или готвите, и се наслаждавайте на удобството да преглеждате историята на обажданията, да отговаряте и отхвърляте повиквания от часовника.


Открийте още функции


HUAWEI AppGallery за Watch обединява много приложения за изтегляне и повече забавления, които да откривате.14

Асистент при нужда


Носете всичко на китката си. Плъзнете надясно за достъп до HUAWEI Assistant · Можете също така да се насладите на повече удобства с неговите богати функции като спортни режими, търсене и аларма.15
1. Въз основа на резултати от вътрешните лаборатории на HUAWEI. Действителната употреба може да варира в зависимост от продуктовите разлики, навиците на потребителите и променливите на средата.HUAWEI WATCH GT 3 42 мм Батерията може да издържи до 7 дни в следните ситуации: 30 минути разговори по Bluetooth всяка седмица, 30 минути възпроизвеждане на музика всяка седмица, активиран мониторинг на пулса, активиран HUAWEI TruSleep™ за сън, мониторинг на стреса, 180 минути тренировка всяка седмица (с активиран GPS ), активирани известия за съобщения (50 SMS съобщения, 6 обаждания и 3 аларми на ден), екранът се включва за 30 минути на ден. Батерията може да издържи до 4 дни в следните ситуации: 30 минути разговори по Bluetooth всяка седмица, 30 минути възпроизвеждане на музика всяка седмица, активиран мониторинг на пулса, активиран HUAWEI TruSleep™ за сън, 180 минути тренировка всяка седмица (с активиран GPS ), активирани известия за съобщения (50 SMS съобщения, 6 обаждания и 3 аларми на ден) и екранът се включва за 30 минути на ден.

4. Платените дизайни на циферблатите не се поддържат на iOS телефони.

5. Предлага се само на телефони Huawei, които поддържат обратно зареждане.

6. Функцията изисква инсталиран Huawei Health.

7. Функцията за споделяне изисква инсталиран Huawei Health.

8. Часовникът е в съответствие с изискванията на стандарта ISO 22810:2010 на 5ATM водоустойчивост (водоустойчив до 50 м) и може да се използва за водни активности в плитки води, като плувни басейни. Не е подходящ за използване в горещи душове, спа центрове, сауни (парни бани), гмуркане, дълбоко гмуркане, гмуркане с платформа, изплакване под високо налягане и други дейности при високо водно налягане, висока температура и влажност или силна струя вода. Кожените и металните каишки не са подходящи за плуване и спортни дейности с пот. В такива случаи препоръчително е да носите друг вид каишка. Моля, вижте уебсайта на Huawei за допълнителна информация относно водоустойчивостта. Водоустойчивостта не е постоянна и защитата може да се амортизира поради ежедневното износване.

9. iOS не поддържа синхронизиране на музика.

10. Тази функция варира в зависимост от държавите или регионите. За повече информация, моля посетете официалния уебсайт на Huawei.

11. Кислородната сатурация (SpO2) е процентът от общия обем на хемоглобина, свързан с кислорода в кръвта, т.е. концентрацията на кислород в кръвта.

12. Тази функция е налична в избрани държави и региони.

13. Данните от тестовете и резултатите от този продукт са само за информационни цели и не са предназначени за диагностична или медицинска употреба. iOS не поддържа тази функция.

14. Потребителите трябва да изтеглят съответните приложения на трети страни от HUAWEI AppGallery за Watch. Тази функция е налична в избрани държави и региони.

15. Тази функция изисква най-новата версия на приложението Huawei Health. HUAWEI Assistant.

РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH
1.32 "
NFC
Не
МИКРОФОН
Да
SPO2
Да


МаркаHUAWEI
МОДЕЛ:
WATCH GT3 LEATHER
ТЕХНОЛОГИЯ НА ДИСПЛЕЯ:
AMOLED
РЕЗОЛЮЦИЯ:
466x466
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH:
1.32 "
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В СМ:
3.35 см
ВГРАДЕНА ПАМЕТ:
4 GB
ПРОЦЕСОР:
ARM Cortex - M
ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА:
Harmony OS 2.1.0
GPS:
Да
BLUETOOTH:
Да
WLAN:
Не
NFC:
Не
ИЗВЕСТИЯ ОБАЖДАНИЯ И СЪОБЩЕНИЯ:
Да
ВИСОКОГОВОРИТЕЛ:
Да
МИКРОФОН:
Да
ПУЛСОМЕР:
Да
КРАЧКОМЕР:
Да
ИЗМИНАТО РАЗСТОЯНИЕ:
Да
СЛЕДЕНЕ НА СЪНЯ:
Да
ИЗГОРЕНИ КАЛОРИИ:
Да
SPO2:
Да
КЛАС ПРАХО И ВОДОУСТОЙЧИВОСТ:
5ATM, ДО 1.5М И ДО 10 МИН
УСТОЙЧИВ В СОЛЕНА ВОДА:
Не
ТЕГЛО:
35 g
РАЗМЕР НА КОРПУСА:
42 MM
РАЗМЕР:
42.3X42.3X10.2 MM
ТИП БАТЕРИЯ:
292 mAh
СЪВМЕСТИМОСТ:
ANDROID, iOS
ГАРАНЦИЯ:
24 МЕСЕЦА
EAN6941487229994
Няма намерени документи за този продукт
Най-нови продукти
Аксесоари