Избран магазин:
Избери друг магазин
True wireless слушалки CANYON CNS-TWS5B BLACK БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА, BLACK
СЛУШАЛКИ CANYON CNS-TWS5B BLACK

True wireless слушалки CANYON CNS-TWS5B BLACK БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА, BLACK

Код: 527463
В наличност
Безплатна доставка

i

Поръчай сега и вземи от:

"" Днес

Цена:39.99 лв.
Важно!!!
Зареждането на слушалките се осъществява само посредством кутията за съхранение, която е с вградена батерия. Това позволява няколко цикъла зареждане на слушалките, без необходимост от включване на кутията в електрическата мрежа.

 

1

"TWS-5"

Безжични стерео слушалки

Тези безжични слушалки са предназначени за всички, които са постоянно в движение и обичат да слушат музика с високо качество на звука. Най-новата версия на Bluetooth 5.0 осигурява стабилно сдвояване както с аудио източника, така и между дясната и лявата слушалка. В допълнение, благодарение на този протокол, времето за работа на слушалките е увеличено до 7,5 часа.

2

Ясният, съраунд стерео звук ще ви позволи да се наслаждавате на любимата си музика с високо качество. Функцията за намаляване на шума позволява на слушалките да откриват и неутрализират широк спектър от околния шум - по време на телефонни разговори ще се чува само вашият глас. TWS-5 ви позволяват да получавате телефонни обаждания и да използвате гласови асистенти, без да докосвате смартфона си. За зареждане на кутийката за слушалки се използва USB Type-C кабел, същият, който се използва за повечето съвременни смартфони. Удобният дизайн на тапите за уши със силиконови накрайници, осигурява плътно прилягане в ухото. Допълнителните тапи за уши, в различни размери, ви позволяват да изберете правилните за вас, осигурявайки най-удобното прилягане. TWS-5 са удобни и функционални слушалки предназначени за всички, които обичат активния начин на живот!

3

Активно изолиране на шума от външната среда

Функцията за активно изолиране на шума неутрализира широк диапазон от околния шум - вашият партньор в диалога ще чува само гласа ви по време на разговор, дори в шумна среда.

4
5

Тъч контрол

Сензорният бутон за управлениена на слушалките
ви позволява да извършвате
разговори или да стартирате гласов асистент,
без да докосвате смартфона си.МаркаCANYON
МОДЕЛ:
CNS-TWS5B BLACK
ТИП:
TRUE WIRELESS
БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА:
Да
БАТЕРИЯ:
ДО 7 ЧАСА
ЦВЯТ:
BLACK
МИКРОФОН:
Да
КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ:
ДОПЪЛНИТЕЛЕН ЗАРЯД ДО 30 ЧАСА
ГАРАНЦИЯ:
24 МЕСЕЦА
EAN5291485009113
Няма намерени документи за този продукт
Най-нови продукти