Прахосмукачка TINECO FLOOR ONE S3 EXTREME

Прахосмукачка TINECO FLOOR ONE S3 EXTREME

Код: 801389
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" до 4 дни  
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  

Купи онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

899.99 лв.

Продуктът се продава само онлайн

Описание

 

Ключова дума, марка и модел на продукта

 


 

Най-бързият начин за почистване на твърди подове

Ако искате мощно почистване, Floor One S3 Extreme на Tineco е перфектният инструмент. С тази машина за миене на под можете да почиствате и прахосмукирате. С ексклузивната технология iLoop, Tineco Floor One S3 Extreme автоматично ще регулира водния поток, скоростта на ролката на четката и засмукването въз основа на необходимото почистване. Включва 3 ролки за четки, така че никога да не се налага да си правите почивка от почистването, докато чакате наскоро използваната ви ролка да изсъхне.

Ключова дума, марка и модел на продукта

 


 

Безжична, лека и лесна за използване

Кажете сбогом на тромавите кабели и тежките прахосмукачки. Tineco Floor One S3 Extreme предлага свободата на безжичното почистване, без да прави компромис с мощността. С удължен живот на батерията до 35 минути можете да се справите със задачите си за почистване ефективно и последователно. Засмукването и мощността на батерията на прахосмукачката са интелигентно оптимизирани, за да ви осигурят безпроблемно почистване. Тя е лека и лесна за маневриране, което я прави лесна за почистване на всяко кътче от дома ви.

Ключова дума, марка и модел на продукта

 


 

LED дисплей и гласов асистент

Tineco Floor One S3 Extreme е оборудван с универсален LED дисплей, който предоставя информация в реално време за процеса на почистване. Вградената му свързаност с приложения, ви позволява да наблюдавате ефективността на почистването и да получавате полезни указания и сигнали за оптимални резултати. Освен това функцията за гласов асистент добавя нотка на удобство към рутинното ви почистване. С ясни и полезни гласови подсказки можете лесно да навигирате функциите на прахосмукачката и да си осигурите цялостно почистване всеки път.

Ключова дума, марка и модел на продукта

 


 

Самопочистващ се докинг

Когато приключите с почистването, просто я поставете върху докинг станцията за съхранение след употреба за бързо презареждане. Не само това, но Floor One S3 Extreme ще се самопочиства между употребите. Три валяка с четка, два HEPA филтъра, почистващ инструмент 3 в 1 и бутилка почистващ разтвор Tineco допълват тази мощна машина за миене на подове.

Ключова дума, марка и модел на продукта

 


 

 

Характеристики
ТИП БАТЕРИЯ Li-Ion


Марка TINECO
МОДЕЛ FLOOR ONE S3 EXTREME
ТИП БЕЗ КАБЕЛ
РАБОТА С ЕДНО ЗАРЕЖДАНЕ ДО 35 min
ТЕГЛО 4.5 kg
ТИП БАТЕРИЯ Li-Ion
ПРАХОСМУКАЧКА 3 В 1 ДА
КАПАЦИТЕТ НА КОНТЕЙНЕРА 0.5 L
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 6972200198471
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()