Прахосмукачка TINECO FLOOR ONE S5 COMBO

Прахосмукачка TINECO FLOOR ONE S5 COMBO

Код: 801390
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" до 4 дни  
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  

Купи онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

897.99 лв.

Продуктът се продава само онлайн

Описание

По-умното е по-лесно

Подобрената прахосмукачка Tineco - Floor One S5 Combo Plus е за мокро и сухо почистване с технология iLoop Smart Sensor. Мощността на засмукване, скоростта на ролката и водният поток автоматично се настройват. Вградената връзка с приложението Tineco и гласовия асистент следят ефективността на прахосмукачката с актуализации в реално време, докато почиствате, включително отчети за почистване, оперативни насоки, напомняния за поддръжка и състояние на батерията.

Ключова дума, марка и модел на продукта

 


 

По-големи резервоари, по-дълго почистване

Насладете се на до 22 минути безжична работа благодарение на iLoop интелигентна оптимизация на батерията. Резервоарите за чиста и мръсна вода с по-голям капацитет ви позволяват да почиствате по-големи площи без прекъсване. Системата с двоен резервоар отделя чистата и мръсната вода за непрекъснато почистване с прясна вода и дезодориращ разтвор. За разлика от традиционното почистване, серията Floor One S5 оставя вашите подове напълно сухи и без следи за минути. Край на чакането подовете да изсъхнат след почистване.

Ключова дума, марка и модел на продукта

 


 

Самопочистване за лесна поддръжка

С натискането на един бутон цикълът на самопочистване автоматично премахва мръсотията, космите и остатъците от ролката на четката и тръбата за бърза поддръжка без ръце. Цедката за косми от домашни любимци прави премахването на косми от домашни любимци бързо и лесно за домове с домашни любимци. Ексклузивният дизайн на главата на четката осигурява оптимизирано почистване без ивици по дъските и в труднодостъпните ъгли.

Ключова дума, марка и модел на продукта

 


 

Удобно зареждане и съхранение

Докинг станцията три в 1 удобно съхранява и зарежда Floor One S5, като същевременно позволява лесно самопочистване с натискането на един бутон. Лека и ергономично проектирана, серията Floor One разполага с въртящо се управление, оптимизирана височина и лесна за хващане дръжка за лесна маневреност и максимален комфорт.

Ключова дума, марка и модел на продукта

 


 

 

Характеристики
ТИП БАТЕРИЯ Li-Ion


Марка TINECO
МОДЕЛ FLOOR ONE S5 COMBO
ТИП БЕЗ КАБЕЛ
РАБОТА С ЕДНО ЗАРЕЖДАНЕ ДО 22 min
ТЕГЛО 6.1 kg
ТИП БАТЕРИЯ Li-Ion
ПРАХОСМУКАЧКА 2 В 1 ДА
КАПАЦИТЕТ НА КОНТЕЙНЕРА 0.5 L
ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА БАТЕРИЯ 4.00 h
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 801390
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()