Избран магазин:
Избери друг магазин
ВИНООХЛАДИТЕЛ HAIER HWS 34 GGH1
ВИНООХЛАДИТЕЛ HAIER HWS 34 GGH1

ВИНООХЛАДИТЕЛ HAIER HWS 34 GGH1

Код: 652963
В наличност
Безплатна доставка

i

Поръчай сега и вземи от:

"" Днес

Цена:799.99 лв.
Купи на изплащане
от30.14лв.
лихва, такси и ГПР
TBI
20 х 40.00лв.
jkytj

Wine Bank 50 Series 3

С ширина 50 см, гамата Wine Bank 50 на Haier ви позволява да съхранявате колекцията си от вина при същите условия като в професионална винарска изба. Съхраняването на виното при правилните условия помага да се запазят вкусовете и характеристиките на всяка бутилка, за цялостно по-приятно изживяване при дегустация. Ето защо Haier създаде виноохладител, който ще се погрижи за вашата колекция, като й осигури оптималните условия за съхранение. Виноохладителите Wine Bank Series 3 на Haier са с UV покритие на стъклото, коeто предпазва вашето вино от вредните слънчеви  лъчи.

UV защита за вашата колекция от вина

Двузоновият виноохладител на Haier е проектиран да осигурява максимална ефективност, като същевременно не прави компромис с производителността. Освен да покажете колекцията си, стъклнета врата може да повлияе и на качеството на вината. UV филтрите в стъклото предотвратяват навлизането на лъчи, като гарантират, че всяка бутилка е максимално защитена, докато не дойде време да я отворите.
yut
76i5

Изискано осветление за запазване аромата на виното

LED осветлението във виноохладителите на Haier не само презентира красиво вашите вина, но и излъчва много малко топлина. Това от своя страна е важно за поддържане на оптимални температури във виноохладителя.

Тих виноохладител, който ви осигурява спокойствие

Микровибрациите и шумът могат да навредят на вашите вина, като повлияят неблагоприятно на техния аромат и последващото ви изживяване. Компресорът на виноохладителя  Haier е снабден с антивибрационна система, която намалява вибрациите и шума до минимум, запазвайки бутилките в добро състояние и в оригиналния си аромат.
tyjt
rter

Изискани дървени рафтове

Осигурете на вината си грижата, която заслужават. Елегантните дървени рафтове осигуряват най-добрите условия за съхранение, като ефективно минимизират вибрациите.


МаркаHAIER
МОДЕЛ:
HWS 34 GGH1
ВИСОЧИНА:
85.00 см
ШИРИНА:
47.50 см
ДЪЛБОЧИНА:
45.60 см
НОМ.КАП.В СТАНД. БУТИЛКИ ВИНО:
34 БР
БРОЙ ТЕМПЕРАТУРНИ ЗОНИ:
1
ТЕМПЕРАТУРЕН ДИАПАЗОН:
5-20°C
КЛАС НА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ:
G
ВИД РАФТОВЕ:
ДЪРВЕНИ
ЕЛЕКТРОНЕН ДИСПЛЕЙ:
Да
LED ОСВЕТЛЕНИЕ:
Да
ГОДИШНА ЕНЕРГИЙНА КОНСУМАЦИЯ:
140 kWh
НИВО НА ШУМ:
37 dB
КЛАС НА НИВО НА ШУМ:
C
ЦВЯТ:
ЧЕРЕН
ГАРАНЦИЯ:
72 МЕСЕЦА
EAN6930265340600