Selected store:
Choose another store
Electric toothbrush ORAL B D16+TC PINK 6/6/6 Number Of Brushing Modes 1
ЕЛ. ЧЕТКА ORAL B D16+TC PINK 6/6/6

Electric toothbrush ORAL B D16+TC PINK 6/6/6 Number Of Brushing Modes 1

Code: 834663
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Price:119.99 лв.
aSAASASAS

Четка за зъби ORAL B D16+TC

Открий ефективността на електрическата четка за зъби Oral-B, напълно подходяща за твоя начин на живот. Елегантна и интуитивна, съчетание на красота и технология, Oral-B D16 предлага изцяло персонализирано изживяване с почистващият режим на работа и 8800 трептения/мин които правят зъбите ви  по-бели  всеки ден. 

ПРЕВЪЗХОДНО ПОЧИСТВАНЕ*

  • С дизайн, вдъхновен от професионалисти, кръглата глава на четката почиства в дълбочина целия зъб, като обхваща всеки зъб поотделно. 
  • Благодарение на компактния си размер, главата позволява почистването на зони, труднодостъпни при използване на обикновени четки.
  • * в сравнение с обикновена ръчна четкa за зъби
aAaAa


AaAaA

ЗА ПО-БЕЛИ ЗЪБИ

  • Oral-B  D16 премахва петна от повърхността на зъбите ти още с първото използване благодарение на технологията с трептене, въртене и пулсиране .
  • И още, четката предлага напълно ново изживяване в сравнение с обикновена ръчна четка благодарение на вградения в ръкохватката таймер, който ти помага лесно да спазиш времето за четкане, препоръчано от зъболекарите.

ВИНАГИ ЗНАЕШ КОЛКО ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ЧЕТКАШ

С вградения в ръкохватката таймер, винаги ще знаеш колко време е изминало. Четката сигнализира с кратки вибрации на всеки 30 секунди, че е време да преминеш към следващия квадрант, и ще извибрира 3 пъти, за да сигнализира, че четкаш вече 2 минути, както препоръчват зъболекарите.
aAaA


Number Of Brushing Modes
1


BrandORAL B
MODEL:
D16+TC PINK 6/6/6
Number Of Brushing Modes:
1
WARRANTY:
24 MONTHS
EAN4210201162452
Bought together
Newest Products
Accessories
You may also like...