Selected store:
Choose another store
Refrigerator HAIER HCW 7819 EHMP
ХЛАД. HAIER HCW 7819 EHMP
AS SEEN IN THE BROCHURE

Refrigerator HAIER HCW 7819 EHMP

Code: 651861
In stock
+
1 pc.
АВТОМАТИЧЕН КОМПЛЕКТ ЗА ОТВАРЯНЕ НА ВИНО С АКСЕСОАРИHAIER HAWUKIT 06
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Purchase online on credit See credit plans
Price:2799.00 лв.
Важно!!!

Уважаеми Клиенти, на настоящата страница са публикувани мултимедийни клипове с демонстрационен характер.
Моля, имайте предвид, че основната цел на клиповете е да представят нагледно обща информация за визията и основните функционалности на определена категория продукти. Възможно е разминаване между характеристиките (функции, компоненти, окомплектовка и др.), показани в мултимедийните клипове , и характеристиките, действително притежавани от представен на страницата продукт.

dfghdfg

Винаги свежи напитки

Освежаване със студени напитки под ръка за цялото семейство. Haier предлага подвижна самонапълваща се кана за студени напитки, монтирана във вратата на хладилника, директно свързана с водоснабдяването. Сензорът I-Refill на каната позволява на хладилника да добавя нова вода всеки път, когато нивото падне с 2 см, а друг сензор гарантира, че водата никога не се разлива. Каната за студена вода е проектирана да оптимизира пространството за съхранение, без да пречи на рафтовете и вратите.

Humidity Zone - запазва прясната храна два пъти по-дълго

Благодарение на  зоната за регулиране на влажността на Haier, плодовете и зеленчуците остават по-свежи за по-дълго време*. Това е възможно благодарение на технологията HCS (система за контрол на влажността), при която мембрана от растителни влакна, поддържа влажността в отделението на 90%. Тази прецизно контролирана влажност предотвратява появата на конденз в чекмеджето, което запазва продуктите по-свежи за по-дълго време.
SHSGFDH
hfdgh

MyZone - регулирайте температурата на отделението според вашите нужди

MyZone е резултат от ангажимента на Haier да продължи да подобрява, обновява и надхвърля очакванията на клиентите. Позволява ви бързо и лесно да регулирате температурата в отделението според желаната продължителност на съхранение. С едно просто докосване регулирането на температурата на вашия хладилник никога не е било толкова удобно.

Мултитемпературно отделение: От хладилник към фризер и обратно, когато ви е удобно

Switch Zone - мултитемпературно отделение е уникално отделение във фризера, което може да работи или като хладилник или като фризер. При него можете да регулирате вътрешната температура от -20°C до +5°C според вашите нужди. Все едно имате допълнителен хладилник или фризер.
gfdhfgh
dsgfsdfg

Air Surround Fresher Tech

С технологията Air Surround Fresher Tech на Haier , въздухът циркулира по-внимателно в хладилника. Благодарение на специалните странични вентилационни отвори, тази система разпределя равномерно студения въздух в цялото пространство на хладилника. По този начин се избягва директния поток върху храната и не й позволява бързото разваляне и изсушаване.

Чистият хладилник е здравословен хладилник

Ексклузивната антибактериална технология на Haier - ABT® използва ултравиолетова светлина, която премахва до 99,9% от бактериите във вашия хладилник. Тази технология помага и за запазването вкуса, качеството и свежестта на храната за по-дълго време.
sdfgsd
HEIGHT
192.50 см
WIDTH
83.00 см
DEPTH
66.90 см
NET VOLUME
536 L
INVERTER COMPRESSOR
Yes
DISPENSER
Yes
ICE MAKER
AUTOMATIC


BrandHAIER
MODEL:
HCW 7819 EHMP
HEIGHT:
192.50 см
WIDTH:
83.00 см
DEPTH:
66.90 см
NET VOLUME:
536 L
NET VOLUME FRIDGE COMPARTMENT:
359 L
NET VOLUME FREEZER COMPARTMENT:
177 L
COLOUR:
INOX
INVERTER COMPRESSOR:
Yes
TOTAL NO FROST SYSTEM:
Yes
ENERGY EFFICIENCY CLASS:
E
ELECTRONIC DISPLAY:
Yes
DISPENSER:
Yes
WATER SUPLY CONNECTION:
Yes
ICE MAKER:
AUTOMATIC
MOISTURE ZONE:
Yes
FRESH ZONE:
Yes
WINERACK:
Yes
MULTIZONE COMPARTMENT:
Yes
ANTI ODORFILTER:
Yes
HOLIDAY MODE:
Yes
DOOR OPEN ALARM:
Yes
ANNUAL ENERGY CONSUMPTION:
319 kWh
NOISE LEVEL:
37 dB
NOISE EMISSION CLASS:
C
WARRANTY:
72 MONTHS
EAN6901018078996
Newest Products
You may also like...