Selected store:
Choose another store
Combo fridge freezer HAIER HFR 7720 DWMP 200.00 см
ХЛАДИЛНИК HAIER HFR 7720 DWMP
FROM THE BROCHURE

Combo fridge freezer HAIER HFR 7720 DWMP 200.00 см

Code: 651876
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Price:1899.00 лв.
See credit plans
from71.54лв.
interest, fees and APR
PB Лични финанси
20 х 94.95lv.
Важно!!!

Уважаеми Клиенти, на настоящата страница са публикувани мултимедийни клипове с демонстрационен характер.
Моля, имайте предвид, че основната цел на клиповете е да представят нагледно обща информация за визията и основните функционалности на определена категория продукти. Възможно е разминаване между характеристиките (функции, компоненти, окомплектовка и др.), показани в мултимедийните клипове , и характеристиките, действително притежавани от представен на страницата продукт.

gsdfg

Иновативна No Frost технология

Изключително иновативната технология Total No Frost на Haier предотвратява образуването на скреж във вашия хладилник с фризер. Специален протектор „Fresher Shield“ предпазва от проникване на топъл въздух във вашия фризер по време на непрекъснатия автоматичен процес на размразяване. По този начин се предпазват замразените храни и се предотвратява ненужната загуба на електроенергия. Повече няма да ви се налага да размразявате фризера. Поддържането на хладилника с фризер никога не е било толкова лесно.

Инверторен компресор - тих и ефективен. Качество, което издържа на времето

Хладилниците на Haier използват инверторен компресор, който е специално проектиран да работи по-тихо и ефективно от обикновените компресори. Благодарение на този компресор значително се намаляват вибрациите по време на работа и се осигурява по-бързо охлаждане. Всичко това гарантира, че хладилниците с марка Haier са едни от лидерите на пазара, но също така подчертава тяхната издръжливост и надеждност предоставяйки ви 12-годишна удължена гаранция на компресора.
dsfgdsf
sdgfsdfg

MyZone - регулирайте температурата на отделението според вашите нужди

MyZone е резултат от ангажимента на Haier да продължи да подобрява, обновява и надхвърля очакванията на клиентите. Позволява ви бързо и лесно да регулирате температурата в отделението според желаната продължителност на съхранение. С едно просто докосване регулирането на температурата на вашия хладилник никога не е било толкова удобно.

Humidity Zone - запазва прясната храна два пъти по-дълго

Благодарение на  зоната за регулиране на влажността на Haier, плодовете и зеленчуците остават по-свежи за по-дълго време*. Това е възможно благодарение на технологията HCS (система за контрол на влажността), при която мембрана от растителни влакна, поддържа влажността в отделението на 90%. Тази прецизно контролирана влажност предотвратява появата на конденз в чекмеджето, което запазва продуктите по-свежи за по-дълго време. *както е сертифицирано от VDE (Независима лаборатория) № ID.40046454
dsfgdsf
gfsdg

Насладете се на уникалната вътрешна LED система за осветление

LED Daylight на Haier осигурява вътрешно осветление на всеки ъгъл или рафт на хладилника. Благодарение на мощното и интензивно LED осветление намирането на хранатата е много по-лесно, а организирането на продуктите още по-бързо в сравнение с останалите хладилници на пазара. Освен това системата LED Daylight е благосклонна и щадяща към очите ви, като постепенно се активира при отваряне на вратата на хладилника.

Проектиран за максимално улеснение при употреба

Чекмеджетата за лесен достъп не само позволяват по-ефективно използване на пространството, но също така осигуряват бърз достъп до целия фризер и подобрена видимост на всичките ви замразени продукти за максимално удобство. Освен това, благодарение на тях може да спестите до 30% повече електроенергия*. Доказано е, че плъзгащата се релсова система на чекмеджетата за лесен достъп издържа на износване при отваряне и затваряне над 50 000 пъти, което е основен приоритет на хладилниците Haier по отношение на удобство, ефективност и надеждност. *Тестван в реални условия и сравнен с подобен стандартен комбиниран хладилник с фризер на Haier.
sdfgdsf
dsfgdsfg

Антибактериално уплътнение

Специално разработените антибактериални уплътнения на вратите намаляват разпространението на мухъл. Резултатът е по-безопасен уред, по-добри условия за съхранение и по-свежа храна за по-дълго време.

Пълен контрол благодарение на цифровия дисплей

Стилен и лесен за използване цифров сензорен дисплей, благодарение на , който можете да регулирате вътрешните настройки. без дори да се налага да отваряте вратата на хладилника.
dsfgdsf

TYPE
FREEZER BELOW
HEIGHT
200.00 см
WIDTH
70.00 см
DEPTH
67.50 см
NET VOLUME
477 L
COLOUR
INOX
INVERTER COMPRESSOR
Yes
TOTAL NO FROST SYSTEM
Yes


BrandHAIER
MODEL:
HFR 7720 DWMP
TYPE:
FREEZER BELOW
HEIGHT:
200.00 см
WIDTH:
70.00 см
DEPTH:
67.50 см
NET VOLUME:
477 L
NET VOLUME FRIDGE COMPARTMENT:
337 L
NET VOLUME FREEZER COMPARTMENT:
140 L
COLOUR:
INOX
INVERTER COMPRESSOR:
Yes
TOTAL NO FROST SYSTEM:
Yes
ENERGY EFFICIENCY CLASS:
D
ELECTRONIC DISPLAY:
Yes
DISPENSER:
Yes
MOISTURE ZONE:
Yes
FRESH ZONE:
Yes
WINERACK:
Yes
ANTI ODORFILTER:
Yes
HOLIDAY MODE:
Yes
DOOR OPEN ALARM:
Yes
ANNUAL ENERGY CONSUMPTION:
242 kWh
NOISE LEVEL:
37 dB
NOISE EMISSION CLASS:
C
WARRANTY:
72 MONTHS
EAN6901018081729
Newest Products
You may also like...