Inhaler OMRON NAMI CAT , 58 dB, Контейнер 2 - 12 ml

Inhaler OMRON NAMI CAT , 58 dB, Контейнер 2 - 12 ml

Code: 831952
In stock
Order now and pick up from:  "Технополис София Младост" Today  
Free deliveryto postal code 1000 i Delivery price is for 1 pce. to the specified postal code The total delivery price of each order varies depending on the selected postal code, the number and parameters of the ordered goods, and is calculated immediately before the finalization of the order.  
Price:

107.99 лв.

Description

Инхалатор OMRON NAMI CAT

Omron разработи Nami Cat - приятелят на най-малките и надеждният помощник на родителите. Уредът е със закачлив, ергономичен, малък дизайн, с ниско тегло. Целта на пускането на пазара на Nami Cat е да предложи не само повече грижа за здравето на най-малките, но и причина те да релаксират, дори и по време на лечение.

Името на продукта

 


 

Предимствата

Предимствата на небулизационната терапия са множество: поради разпръскването на аерозолни частици, които достигат директно до засегнатата област, ефективността на лекарството се увеличава и ефектите могат да се видят веднага. В допълнение, привлекателният външен вид на апарата предизвиква състояние на комфорт и релаксация в субекта. В същото време Nami Cat допълва пространството за игра в стаята на детето и се превръща в „дежурния лекар“, който го наблюдава от рафта с играчки.

Името на продукта

 


 

Features


Brand OMRON
MODEL NAMI CAT
WARRANTY 36 MONTHS
EAN 4015672112452
Compare ()