Selected store:
Choose another store
Aнтиейджинг уред за лицеNEWA CLASSIC
АНТИЕЙДЖИНГ УРЕД ЗА ЛИЦЕ NEWA CLASSIC

Aнтиейджинг уред за лицеNEWA CLASSIC

Code: 801408
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" in 4 days

Purchase online on credit See credit plans
Price:719.99 лв.

Only for online sale

КАК РАБОТИ?

Устройството NEWA намалява бръчките по безопасен и ефективен начин в уюта на твоя дом. Одобрен от FDA и клинично доказано, че намалява признаците на стареене. Технологията 3DEEP е радиочестотна енергия, която прониква в кожата и предизвиква лека топлина. Радиовълните стимулират производството на колаген и еластин в кожата, два основни протеина, чието естествено производство намалява след 25 годишна възраст. Резултатът: кожата изглежда по-гладка, по-стегната и по-млада само след четири седмици.

Името на продукта

 


 

Ключова дума, марка и модел на продукта

Нанесете активиращия гел

Почистете кожата на лицето от грим. Работете първо едната половина на лицето, като го разделите на 2 зони. Нанесете две линии от NEWA Lift гел върху електродите на Вашето устройство NEWA и разнесете върху областта на лицето, която искате да третирате преди да го включите.

Ключова дума, марка и модел на продукта

Масажирайте кожата

Включете уреда в захранващата мрежа. Настройте мощността на 2-ра степен. Включете устройството от бутона и масажирайте с кръгови движения третираната зона. Индикаторът на устройството ще светне зелено, за да ви уведоми, че го използвате правилно. Вибрация ще ви уведоми, че 4-минутният цикъл на терапията е приключил и можете да преминете на следващата зона на лицето. Уверете се, че има достатъчен контактен гел върху третираната зона.

Ключова дума, марка и модел на продукта

Почистете

Изключете уреда от захранващата мрежа.Върнете мощността на степен 0. Почистете Вашето устройство NEWA с мокра кърпа, за да премахнете остатъците от гел и го оставете да изсъхне на въздух. Не изплаквайте устройството под течаща вода!!! Изплакнете лицето си с топла вода и подсушете.

 


 

ГРИЖА ЗА УСТРОЙСТВОТО

За да използвате правилно Вашето устройство NEWA, е жизненоважно е да го почиствате след всяко процедура. Следвайте тези лесни инструкции : 1. Уверете се, че Вашата NEWA е изключена. Бутона на мощността трябва да е на степен 0. 2. Леко намокрете кърпа с вода 3. Внимателно почистете електродите на Вашето устройство, за да отстраните всички остатъци от гел. Не изплаквайте устройството под течаща вода!!! 4. Внимателно почистете корпуса на Вашето устройство и го оставете да изсъхне на въздух.

Името на продукта

 

 BrandNEWA
MODEL:
CLASSIC
WARRANTY:
24 MONTHS
EAN729001466003
No documents were found for this product
Newest Products
УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ BEURER FC 52NEW

BEURER FC 52

69.90 лв.
You may also like...