Selected store:
Choose another store
Spring super weekend
ИНФРАЧЕРВЕНА ЛАМПА BEURER IL 50
ИНФРАЧЕРВЕНА ЛАМПА BEURER IL 50

ИНФРАЧЕРВЕНА ЛАМПА BEURER IL 50

Code: 836262
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" in 7 days

Purchase online on credit See credit plans
Price:219.99 лв.

  Тази инфрачервена лампа може да се използва за допълнително лечение при настинки на уши, нос, гърло и като помощ при грижа за кожата на лицето, особено в случаи на замърсена кожа. Чрез инфрачервените лъчи човешкото тяло се загрява, кръвоснабдяването се увеличава, а метаболитният оборот се повишава.

  Уредът насърчава тялото да се възстанови и по този начин лечебните процеси в конкретната област се подпомагат. Топлината от инфрачервените лъчи също може да се използва в допълнение при лечение на мускулно напрежение и втрисане, защото топлината стимулира притока на кръв. Уредът има висококачествена стъклокерамична плоча, която в комбинация с лампата осигурява интензивно и безопасно инфрачервено лъчение, което е 100% безопасно.

  Уредът има и функция за пестене на енергия, което означава, че не употребява енергия, когато мрежовият превключвател е изключен.

  Непрекъснато регулируем сянка от 0 до 50 градуса. Индивидуално регулируемо време за лечение с дисплей. Таймер с автоматично изключване след изтичане на зададеното време. Активна вентилация. Защита от прегряване. Медицинско изделие. 

  Гаранция 36 месеца.BrandBEURER
MODEL:
IL 50
MASSAGER TYPE:
INFRARED LAMP
MAX POWER:
300 W
INFRARED LAMP:
Yes
WARRANTY:
36 MONTHS
EAN4211125619008