Selected store:
Choose another store
ВАКУУМ МАШИНА FOODSAVER VS2190X
ВАКУУМ МАШИНА FOODSAVER VS2190X

ВАКУУМ МАШИНА FOODSAVER VS2190X

Code: 820046
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Purchase online on credit See credit plans
Price:259.99 лв.
ВАКУУМ МАШИНА FOODSAVER VS2190X

Обещание за свежест


Всеки път, когато запазвате храната с помощта на системата за вакуумно запечатване FoodSaver®? Гарантирате си обещание за свежест. Доказано е, че торбичките и ролките за вакуумно запечатване FoodSaver® запазват храната свежа до 5 пъти по-дълго. Когато въздухът е изведен от торбичката и ролката и е запечатан с херметично уплътнение с помощта на системата за вакуумно запечатване , храната е защитена от действието на кислорода.

 


 

5 пъти по-дълго


5 пъти по-дълго означава, че можете да използвате храната, която обикновено би трябвало да изхвърлите, ако остане твърде дълго, когато е съхранена в обикновена торбичка за съхранение или пластмасов контейнер. Например месото, консервирано със системата FoodSaver® и съхранявано във фризера, може да издържи до 3 години, а не 6 месеца, като вкусът му е все така свеж, както в деня, в който сте го запечатали.
ВАКУУМ МАШИНА FOODSAVER VS2190X

 


 

ВАКУУМ МАШИНА FOODSAVER VS2190X

Повече начини за запазване


Вакуумната система за запазване на храна FoodSaver® е универсална за всички различни нужди за съхранение на храна . ФРИЗЕР:Съхранявайте месо, зеленчуци и сирена за по-дълги периоди от време и до 5 пъти по-дълго без изгаряне във фризера. ХЛАДИЛНИК:Съхранявайте пресни продукти, остатъци от храна, предварително приготвени съставки и др. ШКАФ: Съхранявайте макаронени изделия, ориз, овесени ядки, зърнени храни, крекери, съставки за печене и др. В ДВИЖЕНИЕ:Вземете обяда, вечерята и закуските със себе си, за да бъдат свежи, където и да отидете.

 


 

Аксесоари


Използвайте ръчния аксесоар за запечатване с торбичките с цип, контейнерите за свежо и контейнерите за консервиране и мариноване на FoodSaver за повече начини да запазите храната си вкусно свежа. . А вградената функция за подравняване на торбичките осигурява правилно поставяне на торбичките за правилно запечатване всеки път. Съхранението на ролките и вграденият нож ви позволяват да режете ролките до подходящия за вас размер.
ВАКУУМ МАШИНА FOODSAVER VS2190X

 
BrandFOODSAVER
MODEL:
VS2190X
VACUUM BOX:
Yes
LIGHT INDICATOR:
No
DRY FOOD SETTINGS:
Yes
MOIST FOOD SETTINGS:
Yes
WARRANTY:
24 MONTHS
EAN5060569674031
Accessories