Selected store:
Choose another store
Mouse GENESIS KRYPTON 555 RGB BK NMG-1839
МИШКА GENESIS KRYPTON 555 RGB B NMG-1839

Mouse GENESIS KRYPTON 555 RGB BK NMG-1839

Code: 569284
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Price:49.99 лв.
Pixart PAW3333 sensor

ИНОВАТИВЕН СЕНЗОР

Сърцето на Krypton 555 е най-добрият в класа си оптичен сензор Pixart PAW3333, чиито възможности ще задоволят и най-взискателните геймъри. Максималната скорост на проследяване на курсора от 300 IPS с максимално ускорение от 35G ще осигури невероятна производителност и незабавен отговор във всяка игра. В допълнение, DPI бутонът с 6 настройки ще ви позволи незабавно да регулирате скоростта на курсора според вашите предпочитания в диапазона между 200 до 8000 DPI.

RGB PRISMO ЕФЕКТ

Мишката разполага с изключително впечатляваща RGB подсветка с PRISMO ефект, която може да настроите в цвят по ваш избор, за да придадете уникален характер на вашия гейминг кът. Всички настройки за подсветката могат да се конфигурират леснос помощта на специален софтуер.

RGB

НЕВЕРОЯТНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Мишката е оборудвана с изключително издръжливи механични бутонни суичове с живот до 60 милиона клика. В комбинация с устойчивия на абразия Paracord кабел, ще си гарантирате издръжливост за дълги години интензивна употреба.

Durable
Programmable buttons

ПРОГРАМИРУЕМИ БУТОНИ

Krypton 555 има 7 програмируеми бутона, благодарение на които един клик може да отприщи усъвършенствана комбинация. Задайте любимите си функции и преки пътища към отделни клавиши, записвайте макроси и спечелете предимство пред опонентите си!

СПЕЦИАЛЕН СОФТУЕР

Усъвършенстваният софтуер позволява бързо и лесно конфигуриране на параметрите на Krypton 555 и присвояване на множество настройки към профилите. Промяна на DPI чувствителността, персонализиране на RGB осветлението, създаване и запазване на макроси и конфигуриране на всеки от 7-те програмируеми бутона - всичко това според вашите предпочитания! Създайте перфектните условия за победа!

Specialized software
Ergonomic design

ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН

Контурираният дизайн на мишката и нейната ергономична форма няма да натоварят китката по време на игра, което означава, че дори най-дългите гейминг сесии няма да уморят ръката ви. Изключително лекият корпус (70 г) ще гарантира максимален контрол при бързи движения. Формата на мишката ще зарадва най-вече тези от вас, които предпочитат „Palm and Claw“ захват.

ВГРАДЕНА ПАМЕТ

Мишката има вградена памет, благодарение на която ще запомни настройките ви, дори когато е свързана към чужд компютър, така че можете лесно да вземете Krypton 555 по време на пътуване или турнир.

Built-in memory
RESOLUTION
200 - 8000 DPI
OPTICAL
Yes


BrandGENESIS
MODEL:
KRYPTON 555 RGB BK NMG-1839
CONNECTION TYPE:
WITH CABLE
RESOLUTION:
200 - 8000 DPI
OPTICAL:
Yes
SCROLL BUTTON:
Yes
ERGONOMIC:
Yes
INTERFACE:
USB 2.0
Gaming:
Yes
WARRANTY:
24 MONTHS
EAN5901969432220
No documents were found for this product
Newest Products
You may also like...