Безжичен антиейджинг уред за лицеNEWA +

Безжичен антиейджинг уред за лицеNEWA +

Безжичен антиейджинг уред за лицеNEWA +

Code: 801407
In stock
Order now and pick up from:  "Технополис София Младост" in 4 days  
Free deliveryto postal code 1000 i Delivery price is for 1 pce. to the specified postal code The total delivery price of each order varies depending on the selected postal code, the number and parameters of the ordered goods, and is calculated immediately before the finalization of the order.  

Purchase online on credit

See credit plans

Price:
824.99 лв.
969.99 лв.
-14 %

Only for online sale

Description

КАК РАБОТИ?

Устройството NEWA намалява бръчките по безопасен и ефективен начин в уюта на твоя дом. Одобрен от FDA и клинично доказано, че намалява признаците на стареене. Технологията 3DEEP е радиочестотна енергия, която прониква в кожата и предизвиква лека топлина. Радиовълните стимулират производството на колаген и еластин в кожата, два основни протеина, чието естествено производство намалява след 25 годишна възраст. Резултатът: кожата изглежда по-гладка, по-стегната и по-млада само след четири седмици.

Името на продукта

 


 

Ключова дума, марка и модел на продукта

Нанесете активиращия гел

Почистете кожата на лицето от грим. Работете първо едната половина на лицето, като го разделите на 2 зони. Нанесете две линии от NEWA Lift гел върху електродите на Вашето устройство NEWA и разнесете върху областта на лицето, която искате да третирате преди да го включите.

Ключова дума, марка и модел на продукта

Масажирайте кожата

Уреда работи без захранващ кабел. Настройте мощността на степен 2. Включете устройството от бутона и масажирайте с кръгови движения третираната зона. Индикаторът на устройството ще светне зелено, за да ви уведоми, че го използвате правилно. Вибрация ще ви уведоми, че 4-минутният цикъл на терапията е приключил и можете да преминете на следващата зона на лицето. Уверете се, че има достатъчен контактен гел върху третираната зона.

Ключова дума, марка и модел на продукта

Почистете

Върнете мощността на степен 0.Почистете Вашето устройство NEWA с мокра кърпа, за да премахнете остатъците от гел и го оставете да изсъхне на въздух. Не изплаквайте устройството под течаща вода!!! Изплакнете лицето си с топла вода и подсушете.

 


 

ГРИЖА ЗА УСТРОЙСТВОТО

За да използвате правилно Вашето устройство NEWA, е жизненоважно е да го почиствате след всяко процедура. Следвайте тези лесни инструкции : 1. Уверете се, че Вашата NEWA е изключена. Бутона на мощността трябва да е на степен 0. 2. Леко намокрете кърпа с вода 3. Внимателно почистете електродите на Вашето устройство, за да отстраните всички остатъци от гел. Не изплаквайте устройството под течаща вода!!! 4. Внимателно почистете корпуса на Вашето устройство и го оставете да изсъхне на въздух.

Името на продукта

 

 

Features


Brand NEWA
MODEL +
WARRANTY 24 MONTHS
EAN 7290014660014
Documentation
No documents were found for this product

Newest Products

Compare ()