Selected store:
Choose another store
Личен ПреносимAir purifier ZEPTER ION-02 MYION РОЗОВ
ЛИЧЕН ПРЕЧИСТВАТЕЛ ZEPTER ION-02

Личен ПреносимAir purifier ZEPTER ION-02 MYION РОЗОВ

Code: 832425
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Purchase online on credit See credit plans
Price:346.99 лв.

Личен преносим пречиствател на въздуx MYION ION-02

MyIon има 10-часов живот на акумулаторна батерия за защита през целия ден. Устройството се зарежда с микро USB кабел и времето за зареждане е приблизително 2 часа. MyIon е проектиран за тих режим на работа и не издава никакъв шум. Myion уредите идват с USB кабел за зареждане. Използвайте кабела от комплекта заедно адаптер за зареждане до 2А (например от телефон, компютър/лаптоп). Не използвайте адаптери за бързо зареждане с повече от 2А, тъй като могат да повредят продукта.

Ключова дума, марка и модел на продукта

Как отрицателните йони елиминират вирусите?

Отрицателните йони се прикрепят към патогени във въздуха, като вируси, причиняващи химична реакция на повърхността на клетъчната мембрана. Това деактивира вирусите, правейки ги безвредни и осигурява лична защита в движение! Излагането на отрицателни йони, известни още като витамините на въздуха, ни дава онова специално усещане, което изпитваме, когато сме на плажа, близо до водопад или след буря.

Ключова дума, марка и модел на продукта

MyIon - за носене навсякъде и по всяко време

Малък и преносим, MyIon създава зона на чист, здравословен въздух в непосредствена близост до устройството. Няма ограничение в областта на приложение. Не се изисква поддръжка или подмяна на филтъра. Лесен за използване само с един бутон за включване/изключване.

Ключова дума, марка и модел на продукта

Компактен и лек

MyIon тежи само 25 грама, което ви позволява да го носите, където и да отидете. Модерният и елегантен дизайн го прави уникален аксесоар, който е едновременно практичен и високоефективен. Не се изисква поддръжка или подмяна на филтъра. Лесен за използване само с един бутон за включване/изключване.

Ключова дума, марка и модел на продуктаBrandZEPTER
MODEL:
ION-02
WARRANTY:
24 MONTHS
EAN7630048106780
Accessories