Refrigerator HAIER HCW 7819 EHMP

Refrigerator HAIER HCW 7819 EHMP

Refrigerator HAIER HCW 7819 EHMP

Code: 651861
In stock
Order now and pick up from:  "Технополис София Младост" Today  
Free deliveryto postal code 1000 i Delivery price is for 1 pce. to the specified postal code The total delivery price of each order varies depending on the selected postal code, the number and parameters of the ordered goods, and is calculated immediately before the finalization of the order.  

Purchase online on credit

See credit plans

Price:

2 999.00 лв.

Важно!!!

Уважаеми Клиенти, на настоящата страница са публикувани мултимедийни клипове с демонстрационен характер.
Моля, имайте предвид, че основната цел на клиповете е да представят нагледно обща информация за визията и основните функционалности на определена категория продукти. Възможно е разминаване между характеристиките (функции, компоненти, окомплектовка и др.), показани в мултимедийните клипове , и характеристиките, действително притежавани от представен на страницата продукт.

Description
dfghdfg

Винаги свежи напитки

Освежаване със студени напитки под ръка за цялото семейство. Haier предлага подвижна самонапълваща се кана за студени напитки, монтирана във вратата на хладилника, директно свързана с водоснабдяването. Сензорът I-Refill на каната позволява на хладилника да добавя нова вода всеки път, когато нивото падне с 2 см, а друг сензор гарантира, че водата никога не се разлива. Каната за студена вода е проектирана да оптимизира пространството за съхранение, без да пречи на рафтовете и вратите.

Humidity Zone - запазва прясната храна два пъти по-дълго

Благодарение на  зоната за регулиране на влажността на Haier, плодовете и зеленчуците остават по-свежи за по-дълго време*. Това е възможно благодарение на технологията HCS (система за контрол на влажността), при която мембрана от растителни влакна, поддържа влажността в отделението на 90%. Тази прецизно контролирана влажност предотвратява появата на конденз в чекмеджето, което запазва продуктите по-свежи за по-дълго време.
SHSGFDH
hfdgh

MyZone - регулирайте температурата на отделението според вашите нужди

MyZone е резултат от ангажимента на Haier да продължи да подобрява, обновява и надхвърля очакванията на клиентите. Позволява ви бързо и лесно да регулирате температурата в отделението според желаната продължителност на съхранение. С едно просто докосване регулирането на температурата на вашия хладилник никога не е било толкова удобно.

Мултитемпературно отделение: От хладилник към фризер и обратно, когато ви е удобно

Switch Zone - мултитемпературно отделение е уникално отделение във фризера, което може да работи или като хладилник или като фризер. При него можете да регулирате вътрешната температура от -20°C до +5°C според вашите нужди. Все едно имате допълнителен хладилник или фризер.
gfdhfgh
dsgfsdfg

Air Surround Fresher Tech

С технологията Air Surround Fresher Tech на Haier , въздухът циркулира по-внимателно в хладилника. Благодарение на специалните странични вентилационни отвори, тази система разпределя равномерно студения въздух в цялото пространство на хладилника. По този начин се избягва директния поток върху храната и не й позволява бързото разваляне и изсушаване.

Чистият хладилник е здравословен хладилник

Ексклузивната антибактериална технология на Haier - ABT® използва ултравиолетова светлина, която премахва до 99,9% от бактериите във вашия хладилник. Тази технология помага и за запазването вкуса, качеството и свежестта на храната за по-дълго време.
sdfgsd
Features
HEIGHT 192.50 см
WIDTH 83.00 см
DEPTH 66.90 см
NET VOLUME 536 L
INVERTER COMPRESSOR YES
DISPENSER YES
ICE MAKER AUTOMATIC


Brand HAIER
MODEL HCW 7819 EHMP
HEIGHT 192.50 см
WIDTH 83.00 см
DEPTH 66.90 см
NET VOLUME 536 L
NET VOLUME FRIDGE COMPARTMENT 359 L
NET VOLUME FREEZER COMPARTMENT 177 L
COLOUR INOX
INVERTER COMPRESSOR YES
TOTAL NO FROST SYSTEM YES
ENERGY EFFICIENCY CLASS E
ELECTRONIC DISPLAY YES
DISPENSER YES
WATER SUPLY CONNECTION YES
ICE MAKER AUTOMATIC
MOISTURE ZONE YES
FRESH ZONE YES
WINERACK YES
MULTIZONE COMPARTMENT YES
ANTI ODORFILTER YES
HOLIDAY MODE YES
DOOR OPEN ALARM YES
ANNUAL ENERGY CONSUMPTION 319 kWh
NOISE LEVEL 37 dB
NOISE EMISSION CLASS C
WARRANTY 72 MONTHS
EAN 6901018078996

Newest Products

Refrigerator LG GMG960EVEE
New

Refrigerator LG GMG960EVEE

4 999.00 лв.

Compare ()