Selected store:
Choose another store
Smart watch HUAWEI WATCH FIT SE Forest Green Silicone Strap 46 MM, GPS, HEART RATE MONITOR, SPO2
SMART WATCH HUAWEI FIT SE GREEN STA-B39

Smart watch HUAWEI WATCH FIT SE Forest Green Silicone Strap 46 MM, GPS, HEART RATE MONITOR, SPO2

Code: 501763
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" in 7 days

Price:149.99 лв.

Повече от необходим

1.64" AMOLED дисплей | Професионален мониторинг на здравето1 | Вграден GPS
Съвместим с Android и iOS2.

 

1

2

Персонализирано здравно мониториране

HUAWEI TruSeen™ 5.0 разполага с AI алгоритъм, който проследява сърдечния ритъм денонощно. Бъдете информирани за промените в тялото си без усилие с функцията за интелигентно предупреждение, която автоматично ви уведомява, когато статичният ви пулс стане твърде висок или нисък3.
HUAWEI WATCH FIT Special Edition може автоматично да измерва и записва вашето ниво на SpO24 и незабавно да ви уведомява за необичайни промени5.


Удобен асистент

HUAWEI WATCH FIT Special Edition поддържа известия за входящи повиквания6, както и бързи отговори на съобщения7.

Общувайте с лекота само с едно движение на китката си.

 

3

4

Уловете велики моменти

100+ режима на тренировка | Автоматично разпознаване на тренировки | Проследяване на данни за сърдечния ритъм
Вграденият GPS може прецизно да следи движението ви без нужда от телефон. Благодарение на точните измервания на скоростта и разстоянието на бягане. програма за бягане HUAWEI TruSport™ представя индекса на способностите за бягане въз основа на многоизмерни данни, включително история на сърдечната честота на бягане, темпо, разстояние и честота.


Сънувайте сладки сънища

HUAWEI TruSleep™ 3.0 - Новият режим за сън предоставя функцията Do Not Disturb и възможност за настройка на времето, за да не се нарушавате своя сън.

5

Повече избор за всеки вкус

Изберете снимка, за да я превърнете в циферблат, или можете да докоснете, за да изтеглите някой от над 10000 циферблата8. Сега имате Always On Display (AOD) циферблат на часовника, който е винаги готов за бърз поглед.

6

1. Този продукт не е предназначен за медицинска употреба, всички данни са предоставени само за справка.

2. Устройството трябва да се използва с телефон, работещ с EMUI 5.0/Android 6.0/iOS 9.0 или по-нова версия и инсталиран с приложението HUAWEI Health. Наличните функции може да варират в зависимост от модела на телефона; действителната употреба ще има предимство.

3. Този продукт не е медицинско изделие. Всички здравни данни, резултати и предложения са само за справка и не трябва да се използват за диагностика или лечение.

4. Часовникът автоматично открива вашия SpO2, когато сте в покой. Този продукт не е медицинско изделие; данните са само за справка и не трябва да се използват за медицинска диагноза.

5. Тази функция може да бъде активирана чрез задаване на напомняне за диапазон на нивото на SpO2 в приложението HUAWEI Health.

6. Поддържа известия за входящи обаждания от телефони и приложения на трети страни. Поддържаните приложения включват WhatsApp, Telegram, Line, Instagram, WeChat. Известията за входящи обаждания от приложения на трети страни се поддържат само на телефони, работещи с EMUI/Android 10.0 или по-нова версия, които изискват OTA актуализация. Действителната употреба може да варира според страната/региона.

7. Функцията за бързи отговори се поддържа само на телефони с EMUI/Android. Поддържаните приложения включват WhatsApp, Telegram, FaceBook Messenger, Viber, LINE, Instagram, VK, Skype. Действителната употреба може да варира според страната/региона.

8. Можете да изтеглите повече циферблати, включително платени циферблати, от магазина за циферблати. Циферблатите могат да бъдат премахнати или коригирани поради фактори, свързани с авторските права. Действително наличните циферблати имат предимство.


DISPLAY SIZE INCH
1.64 "
NFC
No
MICROHPONE
No
SPO2
Yes


BrandHUAWEI
MODEL:
WATCH FIT SE Forest Green
DISPLAY TYPE:
AMOLED
RESOLUTION:
456x280
DISPLAY SIZE INCH:
1.64 "
DISPLAY SIZE SM:
4.16 см
OS:
Harmony OS
GPS:
Yes
BLUETOOTH:
Yes
WLAN:
No
NFC:
No
CAMERA:
No
SMARTWATCH NOTIFICATIONS:
Yes
LOUDSPEAKER:
No
MICROHPONE:
No
HEART RATE MONITOR:
Yes
PEDOMETER:
Yes
DISTANCE:
Yes
SLEEP TRACKING:
Yes
BURNED CALORIES:
Yes
ALTIMETER:
No
BAROMETER:
No
COMPASS:
No
SPO2:
Yes
SILENT ALARM:
Yes
DUST/WATER PROOF:
5ATM
SALTWATER-PROOF:
No
WEIGHT:
21g
CASE SIZE:
46 MM
DIMENSION:
46×30×10.7MM
BATTERY TYPE:
180 mAh
COMPATIBILITY:
ANDROID, IOS
COLOUR:
FOREST GREEN
WARRANTY:
24 MONTHS
EAN6941487294824
No documents were found for this product
Newest Products
You may also like...