Smart watch HUAWEI WATCH FIT SE PINK 46 MM, GPS, HEART RATE MONITOR, SPO2

Smart watch HUAWEI WATCH FIT SE PINK 46 MM, GPS, HEART RATE MONITOR, SPO2

Code: 501762
In stock
Order now and pick up from:  "Технополис София Младост" in 4 days  
Free deliveryto postal code 1000 i Delivery price is for 1 pce. to the specified postal code The total delivery price of each order varies depending on the selected postal code, the number and parameters of the ordered goods, and is calculated immediately before the finalization of the order.  

Purchase online on credit

See credit plans

Price:

169.99 лв.

Description

Повече от необходим

1.64" AMOLED дисплей | Професионален мониторинг на здравето1 | Вграден GPS
Съвместим с Android и iOS2.

 

1

2

Персонализирано здравно мониториране

HUAWEI TruSeen™ 5.0 разполага с AI алгоритъм, който проследява сърдечния ритъм денонощно. Бъдете информирани за промените в тялото си без усилие с функцията за интелигентно предупреждение, която автоматично ви уведомява, когато статичният ви пулс стане твърде висок или нисък3.
HUAWEI WATCH FIT Special Edition може автоматично да измерва и записва вашето ниво на SpO24 и незабавно да ви уведомява за необичайни промени5.


Удобен асистент

HUAWEI WATCH FIT Special Edition поддържа известия за входящи повиквания6, както и бързи отговори на съобщения7.

Общувайте с лекота само с едно движение на китката си.

 

3

4

Уловете велики моменти

100+ режима на тренировка | Автоматично разпознаване на тренировки | Проследяване на данни за сърдечния ритъм
Вграденият GPS може прецизно да следи движението ви без нужда от телефон. Благодарение на точните измервания на скоростта и разстоянието на бягане. програма за бягане HUAWEI TruSport™ представя индекса на способностите за бягане въз основа на многоизмерни данни, включително история на сърдечната честота на бягане, темпо, разстояние и честота.


Сънувайте сладки сънища

HUAWEI TruSleep™ 3.0 - Новият режим за сън предоставя функцията Do Not Disturb и възможност за настройка на времето, за да не се нарушавате своя сън.

5

Повече избор за всеки вкус

Изберете снимка, за да я превърнете в циферблат, или можете да докоснете, за да изтеглите някой от над 10000 циферблата8. Сега имате Always On Display (AOD) циферблат на часовника, който е винаги готов за бърз поглед.

6

1. Този продукт не е предназначен за медицинска употреба, всички данни са предоставени само за справка.

2. Устройството трябва да се използва с телефон, работещ с EMUI 5.0/Android 6.0/iOS 9.0 или по-нова версия и инсталиран с приложението HUAWEI Health. Наличните функции може да варират в зависимост от модела на телефона; действителната употреба ще има предимство.

3. Този продукт не е медицинско изделие. Всички здравни данни, резултати и предложения са само за справка и не трябва да се използват за диагностика или лечение.

4. Часовникът автоматично открива вашия SpO2, когато сте в покой. Този продукт не е медицинско изделие; данните са само за справка и не трябва да се използват за медицинска диагноза.

5. Тази функция може да бъде активирана чрез задаване на напомняне за диапазон на нивото на SpO2 в приложението HUAWEI Health.

6. Поддържа известия за входящи обаждания от телефони и приложения на трети страни. Поддържаните приложения включват WhatsApp, Telegram, Line, Instagram, WeChat. Известията за входящи обаждания от приложения на трети страни се поддържат само на телефони, работещи с EMUI/Android 10.0 или по-нова версия, които изискват OTA актуализация. Действителната употреба може да варира според страната/региона.

7. Функцията за бързи отговори се поддържа само на телефони с EMUI/Android. Поддържаните приложения включват WhatsApp, Telegram, FaceBook Messenger, Viber, LINE, Instagram, VK, Skype. Действителната употреба може да варира според страната/региона.

8. Можете да изтеглите повече циферблати, включително платени циферблати, от магазина за циферблати. Циферблатите могат да бъдат премахнати или коригирани поради фактори, свързани с авторските права. Действително наличните циферблати имат предимство.


Features
DISPLAY SIZE INCH 1.64 "
NFC NO
MICROHPONE NO
SPO2 YES


Brand HUAWEI
MODEL WATCH FIT SE PINK
DISPLAY TYPE AMOLED
RESOLUTION 456x280
DISPLAY SIZE INCH 1.64 "
DISPLAY SIZE SM 4.17 см
OS Harmony OS
GPS YES
BLUETOOTH YES
WLAN NO
NFC NO
CAMERA NO
SMARTWATCH NOTIFICATIONS YES
LOUDSPEAKER NO
MICROHPONE NO
HEART RATE MONITOR YES
PEDOMETER YES
DISTANCE YES
SLEEP TRACKING YES
BURNED CALORIES YES
ALTIMETER NO
BAROMETER NO
COMPASS NO
SPO2 YES
SILENT ALARM YES
DUST/WATER PROOF 5ATM
SALTWATER-PROOF NO
WEIGHT 21 g
CASE SIZE 46 MM
DIMENSION 46X30X10.7 ММ
BATTERY TYPE 180 mAh
COMPATIBILITY ANDORID, IOS
COLOUR PINK
WARRANTY 24 MONTHS
EAN 6941487294817
Documentation
No documents were found for this product
Compare ()