Selected store:
Choose another store
Spring super weekend
Dryer HAIER HD100-A2979 N-S CONDENSATION HEAT PUMP, А++, 10.0 kg
СУШИЛНЯ HAIER HD100-A2979 N-S

Dryer HAIER HD100-A2979 N-S CONDENSATION HEAT PUMP, А++, 10.0 kg

Code: 652556
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Purchase online on credit See credit plans
Price:1249.00 лв.
uk

Използвайте топлината, за да пестите енергия

Технологията на термопомпата умело контролира  топлината в барабана на сушилнята, като не само намалява консумацията на електро енергия с до 50%, но и гарантира, че грижата за вашето пране е на много по-високо ниво в сравнение с обикновената кондензационна сушилня. 

Защитете дрехите си от бактерии

За постигане на хигиена на професионално ниво е нужно просто да натиснете един бутон! Благодарение на функцията Hygienic, сушилнята I-Pro Series 7 може да премахнете до 99% от бактериите от прането ви, запазвайки вашите дрехи по-дълго време.  Hygienic  е иновативна функция, разработена от Haier и сертифицирана от института VDE.
li
w

I-Time – гъвкавост при цикъла на сушене

С функцията I-Time може да регулирате времето за сушене според вашите нужди.  Времето на цикъла може да се увеличи чрез натискане на специален бутон. Различните програми регулират необходимото време, в зависимост от условията и количеството на зареденето пране.

Професионална грижа в домашни условия

I-Refresh освежава  тъканите на вашето пране благодарение на кондензиралата вода в специалното отделение. Това  създава поток от топъл и влажен въздух, което спомага за по-прецизно регулира температурата в барабана. По този начин се осигурява максимално добра ефективност по време на сушенето.
i
iol

Филтър 3в1 - Лесен достъп

Благодарение на трислойният  филтър на сушилните Haier, разположен на лесно и достъпно място, потребителите могат да събират мъх и влакна от едно място.  Също така филтърът е лесен за почистване.

Проектирана да се впише във вашия дом

Не всички домове са проектирани по един и същи начин. Ето защо Haier създаде възможност за обръщане на вратата на сушилните I Pro Series 7. Така тя може да се позиционира  безпроблемно във всякакъв вид помещения. 
y
ngfth

Дори и най-деликатните тъкани са като нови

Барабанът на сушилнята Haier е проектиран така, че да сте сигурни, че дори и най-деликатните дрехи остават в перфектно състояние, независимо колко пъти са сушени. Благодарение на структурата на барабана, както и скоростта на въртене, прането се движи нежно по повърхността му, което позволява дори и най-деликатните тъкани да не се повредят.

Направете така, че прането да се съобразява с вашия график, а не обратно

Интелигентна  функция от Haier, която ви позволява да програмирате кога да стартира цикълът на сушене в предварително избрано от вас време. Тази иновация е друг начин да контролирате вашия график.
gy
juyu

Вашите обувки също заслужават най-добрата грижа 

Тази сушилня е оборудвана с поставка за сушене на обувки. Това решение ви позволява да ги изсушите ефикасно и без щети по тях.
TYPE
CONDENSATION HEAT PUMP
CAPACITY
10.0 kg
ENERGY CLASS
А++
COND. EFFICIENCY CLASS
B
DEPTH
63.0 см


BrandHAIER
MODEL:
HD100-A2979 N-S
TYPE:
CONDENSATION HEAT PUMP
CAPACITY:
10.0 kg
ENERGY CLASS:
А++
COND. EFFICIENCY CLASS:
B
ELCTRONIC CONTROL:
Yes
START DELAY:
Yes
DISPLAY:
Yes
ANNUAL ENERGY CONSUMPTION:
281 kWh
FILTER INDICATOR:
Yes
WATER TANK INDICATOR:
Yes
STEAM PROGRAM:
Yes
DELICATES PROGRAM:
Yes
SHIET PROGRAM:
Yes
BABY CARE PROGRAM:
Yes
ANTI-CREASE OPTION:
Yes
INNER LIGHTENING:
Yes
COLOUR:
БЯЛ
HEIGHT:
85.00 см
WIDTH:
60.0 см
DEPTH:
63.0 см
WARRANTY:
72 MONTHS
EAN6921081500750
You may also like...