Selected store:
Choose another store
ВИНООХЛАДИТЕЛ HAIER HWS 33 GG 83.00 см, 37 dB
ВИНООХЛАДИТЕЛ HAIER HWS 33 GG

ВИНООХЛАДИТЕЛ HAIER HWS 33 GG 83.00 см, 37 dB

Code: 660138
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" in 7 days

Purchase online on credit See credit plans
Price:799.99 лв.
jkytj

Wine Bank 50 Series 3

С ширина 50 см, гамата Wine Bank 50 на Haier ви позволява да съхранявате колекцията си от вина при същите условия като в професионална винарска изба. Съхраняването на виното при правилните условия помага да се запазят вкусовете и характеристиките на всяка бутилка, за цялостно по-приятно изживяване при дегустация. Ето защо Haier създаде виноохладител, който ще се погрижи за вашата колекция, като й осигури оптималните условия за съхранение. Виноохладителите Wine Bank Series 3 на Haier са с UV покритие на стъклото, коeто предпазва вашето вино от вредните слънчеви  лъчи.

UV защита за вашата колекция от вина

Двузоновият виноохладител на Haier е проектиран да осигурява максимална ефективност, като същевременно не прави компромис с производителността. Освен да покажете колекцията си, стъклнета врата може да повлияе и на качеството на вината. UV филтрите в стъклото предотвратяват навлизането на лъчи, като гарантират, че всяка бутилка е максимално защитена, докато не дойде време да я отворите.
yut
76i5

Изискано осветление за запазване аромата на виното

LED осветлението във виноохладителите на Haier не само презентира красиво вашите вина, но и излъчва много малко топлина. Това от своя страна е важно за поддържане на оптимални температури във виноохладителя.

Тих виноохладител, който ви осигурява спокойствие

Микровибрациите и шумът могат да навредят на вашите вина, като повлияят неблагоприятно на техния аромат и последващото ви изживяване. Компресорът на виноохладителя  Haier е снабден с антивибрационна система, която намалява вибрациите и шума до минимум, запазвайки бутилките в добро състояние и в оригиналния си аромат.
tyjt
rter

Изискани дървени рафтове

Осигурете на вината си грижата, която заслужават. Елегантните дървени рафтове осигуряват най-добрите условия за съхранение, като ефективно минимизират вибрациите.


BrandHAIER
MODEL:
HWS 33 GG
HEIGHT:
83.00 см
WIDTH:
49.90 см
DEPTH:
45.50 см
RATED CAP.OF STAND.BOTTLE/WINE:
33 БР
TEMPERATURE ZONES NUMBER:
1
TEMPERATURE RATIO:
6-18°C
ENERGY EFFICIENCY CLASS:
G
SHELVES TYPE:
WOODEN
LED LIGHTING:
Yes
NOISE LEVEL:
37 dB
NOISE EMISSION CLASS:
C
COLOUR:
ЧЕРЕН
WARRANTY:
72 MONTHS
EAN6930265319613