Selected store:
Choose another store
Spring super weekend
ВИНООХЛАДИТЕЛ HAIER HWS 79 GDG 127.00 см, 37 dB
ВИНООХЛАДИТЕЛ HAIER HWS 79 GDG

ВИНООХЛАДИТЕЛ HAIER HWS 79 GDG 127.00 см, 37 dB

Code: 660137
Unavailable online
Purchase online on credit See credit plans
Price:1299.00 лв.
Важно!!!

Уважаеми Клиенти, на настоящата страница са публикувани мултимедийни клипове с демонстрационен характер.
Моля, имайте предвид, че основната цел на клиповете е да представят нагледно обща информация за визията и основните функционалности на определена категория продукти. Възможно е разминаване между характеристиките (функции, компоненти, окомплектовка и др.), показани в мултимедийните клипове , и характеристиките, действително притежавани от представен на страницата продукт.

hjyj

Wine Bank 50 Series 5

С ширина 50 см, гамата Wine Bank 50 на Haier ви позволява да съхранявате колекцията си от вина при същите условия като в професионална винарска изба. Съхраняването на виното при правилните условия помага да се запазят вкусовете и характеристиките на всяка бутилка, за цялостно по-приятно изживяване при дегустация. Виноохладителите Haier's Wine Bank 50 Series 5 с технология за естествен въздушен поток, поддържат температурата на околната среда стабилна на подходящо ниво, а влажността от 50% до 70%. Филтърът с активен въглен поддържа въздуха пречистен, докато анти-UV стъклената врата предпазва вашето вино от вредните светлинни лъчи, осигурявайки оптимални условия за съхранение на виното.

UV защита за вашата колекция от вина

Двузоновият виноохладител на Haier е проектиран да осигурява максимална ефективност, като същевременно не прави компромис с производителността. Освен да покажете колекцията си, стъклнета врата може да повлияе и на качеството на вината. UV филтрите в стъклото предотвратяват навлизането на лъчи, като гарантират, че всяка бутилка е максимално защитена, докато не дойде време да я отворите.
t6y
htrh

Индивидуално управление

Благодарение на индивидуалните настройки на двузоновия охладител за вино, можете да зададете идеалната температура за всяка зона в зависимост от вида вино, което ще съхранявате. Белите вина се съхраняват най-добре в долната част на виноохладителя, при температура между 8°C и 10°C, докато червените е препоръчително да се съхраняват в горната част, между 12°C и 18°C. И тъй като двузоновия вионоохладител  е свързана с Wi-Fi, можете да задавате, контролирате и променяте температурата, когато имате нужда, като използвате телефона си и приложението hOn.

Идеалното ниво на влажност

Двузоновият охладител за вино разполага с една от най-новите патентовани технологии на Haier: системата за естествен въздушен поток. Чрез прецизни сензори за контрол на температурата и влажността вентилаторът и компресорът работят заедно, за да гарантират необходимите нива на влажност между 50-70%, които са характерни за  професионалните винарни
uiki
uiy

Странично и горно осветление, което поддържа вкуса на вашите вина

3D LED осветлението в двузоновия виноохладител на Haier озарява вашите вина с ослепителната светлина, не само отгоре, но и отстрани. Това гарантира, че цялия виноохладител е равномерно осветен, което придава поразителен  ефект.

Изискани дървени рафтове

Осигурете на вината си грижата, която заслужават. Елегантните дървени рафтове осигуряват най-добрите условия за съхранение, като ефективно минимизират вибрациите.
iltty
bty

Тих виноохладител, който ви осигурява спокойствие

Микровибрациите и шумът могат да навредят на вашите вина, като повлияят неблагоприятно на техния аромат и последващото ви изживяване. Компресорът на виноохладителя  Haier е снабден с антивибрационна система, която намалява вибрациите и шума до минимум, запазвайки бутилките в добро състояние и в оригиналния си аромат.

Поддържайте прецизен контрол благодарение на цифровия дисплей

Интуитивният дигитален контролен панел ви позволява лесно и  удобно да управлявате вътрешните настройки на вашия виноохладител, без да се налага да отваряте вратата.
u7lo
o97

Новото приложение hOn, задвижвано от Vivino

Открийте повече за съдържанието на вашия охладител за вино благодарение на нашето интуитивно приложение „hOn“, разработено в партньорство с Vivino, най-голямата глобална винена общност в света. Сканирайте етикета на бутилката с помощта на функцията „Сканиране на вашето вино“, за да видите информация като винарната, от която е дошла, използвания сорт грозде, година на производство и др. Можете също така да видите потребителската оценка на всяка бутилка вино и дори да откриете нови вина, които отговарят на вашите предпочитания и вкусове.


BrandHAIER
MODEL:
HWS 79 GDG
HEIGHT:
127.00 см
WIDTH:
49.50 см
DEPTH:
58.00 см
RATED CAP.OF STAND.BOTTLE/WINE:
77 БР
TEMPERATURE RATIO:
5-20°C
ENERGY EFFICIENCY CLASS:
G
ELECTRONIC DISPLAY:
Yes
LED LIGHTING:
Yes
NOISE LEVEL:
37 dB
NOISE EMISSION CLASS:
C
COLOUR:
ЧЕРЕН
WARRANTY:
72 MONTHS
EAN6930265319507