Избран магазин:
Избери друг магазин

Пазарувай в Технополис и спести до 60%
от покупката на продукти Chiemsee!

 

Общи условия ЛОЯЛНА ПРОГРАМА TECHNOPOLIS - Chiemsee (Програмата)

 

Лоялна Програма TECHNOPOLIS - Chiemsee (Програмата) се организира и провежда от Технополис България ЕАД ЕИК 130858590 и 10Х ТРЕЙД ЕООД ЕИК 206979276 във физически магазини TECHNOPOLIS на територията на Република България в периода - от 03 април 2024 г. до 30 юни 2024 г. Програмата Ви дава право срещу определен брой събрани промо точки да закупите участващ в Програмата промоционален продукт с до 60 % отстъпка от продажната му цена.

  • Период на събиране и използване на промо точки - от 03 април 2024 г. до 30 юни 2024 г.

 

За да участвате в Програмата е необходимо:

  • в периода от 03 април 2024 г. до 30 юни 2024 г. да закупите от някой от физическите магазини TECHNOPOLIS една или повече стоки продавани от Технополис България ЕАД ЕИК 130858590. За всеки заплатени 20 лева получавате на касата в съответния магазин по 1 промо точка (напр. покупка на стойност от 20,00 лв. с ДДС до 39.99 лв. с ДДС = 1 промо точка, покупка на стойност от 40,00 лв. с ДДС до 59.99 лв. с ДДС = 2 промо точки и т.н.);
  • да залепите необходимия за съответния промоционален продукт брой промо точки в паспорт, който ще получите безплатно на касите в магазини TECHNOPOLIS;
  • в периода от 03 април 2024 г. до 30 юни 2024 г. да закупите участващ в Програмата промоционален продукт с до 60 % отстъпка от продажната му цена, като на касата в съответния магазин предадете паспорт, съдържащ необходимия за избрания продукт брой промо точки.

 

Няма ограничение в броя на промоционалните продукти, които можете да закупите. Участващите в Програмата продукти, промоционалната/продажната им цена и необходимия за съответния продукт брой промо точки са посочени в настоящия паспорт. Организаторите не гарантират и не носят отговорност за наличността на промоционален/ни продукт/и, промо точки и/или паспорти през целия срок на провеждане на Програмата. Възможно е частично или цялостно изчерпване на наличността от промоционални продукти, промо точки и/или паспорти преди края на Програмата. Промо точки НЕ могат да бъдат използвани по начин различен от указания по-горе, включително да бъдат заменяни за пари и/или други облаги. С участието си в Програмата участниците декларират, че са запознати с нейните условия и са съгласни да ги спазват. Програмата не е валидна онлайн и не важи за онлайн покупки. Организаторите си запазват правото да променят/прекратяват програмата по всяко време. Промените/прекратяването влиза/т в сила от момента на публикуването им на www.technopolis.bg. Информация относно пълните правила на Програмата участниците могат да получат на адрес www.technopolis.bg и в хипермаркети „TECHNOPOLIS“.