Selected store:
Choose another store
Refrigerator HAIER HCR 3818 EWMM
ХЛАД. HAIER HCR 3818 EWMM

Refrigerator HAIER HCR 3818 EWMM

Code: 651804
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Purchase online on credit See credit plans
Price:1699.00 лв.
Важно!!!

Уважаеми Клиенти, на настоящата страница са публикувани мултимедийни клипове с демонстрационен характер.
Моля, имайте предвид, че основната цел на клиповете е да представят нагледно обща информация за визията и основните функционалности на определена категория продукти. Възможно е разминаване между характеристиките (функции, компоненти, окомплектовка и др.), показани в мултимедийните клипове , и характеристиките, действително притежавани от представен на страницата продукт.

dfghdf

Иновативна No Frost технология

Изключително иновативната технология Total No Frost на Haier предотвратява образуването на скреж във вашия хладилник с фризер. Специален протектор „Fresher Shield“ предпазва от проникване на топъл въздух във вашия фризер по време на непрекъснатия автоматичен процес на размразяване. По този начин се предпазват замразените храни и се предотвратява ненужната загуба на електроенергия. Повече няма да ви се налага да размразявате фризера. Поддържането на хладилника с фризер никога не е било толкова лесно.

Инверторен компресор - тих и ефективен. Качество, което издържа на времето

Хладилниците на Haier използват инверторен компресор, който е специално проектиран да работи по-тихо и ефективно от обикновените компресори. Благодарение на този компресор значително се намаляват вибрациите по време на работа и се осигурява по-бързо охлаждане. Всичко това гарантира, че хладилниците с марка Haier са едни от лидерите на пазара, но също така подчертава тяхната издръжливост и надежност предоставяйки ви 12-годишна удължена гаранция на компресора.
fgdhdfg
hfdgh

Пълен контрол благодарение на цифровия дисплей

Стилен и лесен за използване цифров сензорен дисплей, благодарение на , който можете да регулирате вътрешните настройки. без дори да се налага да отваряте вратата на хладилника.

Насладете се на уникалната вътрешна LED система за осветление

Haier осигурява вътрешно осветление във всеки ъгъл или рафт на хладилника. Благодарение на мощното и интензивно LED осветление намирането на храната е много по-лесно, а организирането на продуктите още по-бързо в сравнение с останалите хладилници на пазара.
fdgjfd
fhgfdgh

Прясна вода на мига

Автоматичният диспенсър за вода осигурява чиста и филтрирана вода, когато пожелаете. Насладете се на студените напитки по всяко време.

HEIGHT
181.50 см
WIDTH
83.30 см
DEPTH
65.00 см
NET VOLUME
463 L
INVERTER COMPRESSOR
Yes
DISPENSER
Yes


BrandHAIER
MODEL:
HCR 3818 EWMM
HEIGHT:
181.50 см
WIDTH:
83.30 см
DEPTH:
65.00 см
NET VOLUME:
463 L
NET VOLUME FRIDGE COMPARTMENT:
307 L
NET VOLUME FREEZER COMPARTMENT:
156 L
COLOUR:
INOX
INVERTER COMPRESSOR:
Yes
TOTAL NO FROST SYSTEM:
Yes
ENERGY EFFICIENCY CLASS:
E
ELECTRONIC DISPLAY:
Yes
DISPENSER:
Yes
DOOR OPEN ALARM:
Yes
ANNUAL ENERGY CONSUMPTION:
290 kWh
NOISE LEVEL:
35 dB
NOISE EMISSION CLASS:
B
WARRANTY:
72 MONTHS
EAN6901018083211
Newest Products
You may also like...