• Започна изграждането на мащабен HOLIDAY PARK с офис пространство в столицата

  На 19 октомври, четвъртък с официална първа копка бе поставено началото на строителството на мащабен ритейл парк HOLIDAY PARK в София с прилежащо модерно офис пространство. Обектът се намира на Околовръстен път, до Ring Mall и IKEA.

 • Технополис инвестира в ново звукозаписно студио на група Молец

  Технополис инвестира в ново звукозаписно студио на група Молец.
  15 септември 2023 г., София. Технополис инвестира в създаването на първото професионално звукозаписно студио на новата сензация на българската музикална сцена – група Молец.

 • Тук не помага само един човек, а целият екип тласка напред

  “Моето начало с Технополис” тази година приветства 85 практиканти от цялата страна, които в продължение на 10 седмици се обучават и придобиват професионален опит в областта на търговията. Днес се срещаме с двама от тях, това са Анелия Кирова от екипа на Технополис Видин и Борис Божинов, който допълва колегите в Технополис София - Младост.

 • Един ден не стига, с Технополис през март всеки ден е Ден на жената

  Интригуващи истории от значими жени и специални оферти очакват клиентите на веригата

  Месец март дава началото на вдъхновяващия проект на Технополис “ОТ ЖЕНА КЪМ ЖЕНА”, с който българската верига хипермаркети за техника иска да покаже част от лицата, благодарение на които расте и се развива вече повече от 20 години.

 • Седемдесет и четири деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от Технополис и Практикер

  София, 5 декември 2022 г. - Деца на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения полицаи по традиция ще получат подаръци от Технополис и Практикер, като част от ежегодната съвместна благотворителна инициатива на Министерство на вътрешните работи и Видеолукс Холдинг, собственик на двете вериги магазини.

 • „Технополис” открива втори хипермаркет в Пловдив на Коматевско шосе в нов търговски парк

  Днес, 23 юни, отвори врати нов търговски парк в град Пловдив. Лентата на основния обект „Технополис“ прерязаха кметът на общината г-н Здравко Димитров и председателят на съвета на директорите на „Технополис - Видеолукс холдинг” г-н Тодор Белчев, след като бе отслужен тържествен водосвет.

 • Община Стара Загора получи дарение от „Технополис“ и „Практикер“ за оборудване на жилища за настаняване на украински бежанци

  Днес, 28 март, веригата за бяла, черна и IT техника „Технополис“ и веригата за дома и градината „Практикер“ се включиха в инициативата на Община Стара Загора за оборудване на жилища за украинските бежанци, потърсили подслон в града.

 • Нов търговски парк между „Технополис“ и „Практикер“ в Пазарджик с над 15 магазина

  Днес, 10 март, започна изграждането на над 15 нови магазина от търговския парк в град Пазарджик. Теренът се намира между хипермаркети „Технополис“ и „Практикер“, част от компанията Видеолукс Холдинг, които вече дълги години работят успешно в града. Първа копка направиха кметът на общината г-н Тодор Попов и председателят на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг” г-н Тодор Белчев, след като бе отслужен тържествен водосвет.

 • Технополис и Практикер сами произвеждат електроенергия за обектите си

  София, 31.01.2022 г. – Водещите вериги хипермаркети Технополис и Практикер генерират сами електроенергия за търговските си обекти. След успешно реализиран пилотен проект, през последните две години компаниите изграждат фотоволтаични електроцентрали на покривите на всички свои магазини, с изключение на тези, разположени в моловете, спомагайки за опазването на околната среда и по-доброто бъдеще на децата ни.

 • Обява

  от Община Пловдив и „Технополис България” ЕАД

 • Технополис и Практикер със специални системи за чист въздух в обектите си

  Веригите хипермаркети се грижат за комфортното и безопасно пазаруване на клиентите си.
  София, 21.01.2022 г. - Замисляли ли сте се колко често проветрявате вкъщи или в офиса, особено през зимата. А знаете ли, че болестотворните организми обичат топъл, влажен и застоял въздух? Във време, когато темата за чистия въздух е актуална все повече от всякога, да работиш и пазаруваш в приятна и безопасна среда е от изключително значение. Това е и един от приоритетите на хипермаркети Технополис и Практикер, в чиито обекти са внедрени специални технологии, осигуряващи непрекъснато свеж въздух за всички служители и клиенти.

 • Осемдесет и три деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от Технополис и Практикер

  София, 17 декември 2021 г. - Деца на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения полицаи по традиция ще получат подаръци от Технополис и Практикер, като част от ежегодната съвместна благотворителна инициатива на Министерство на вътрешните работи и Видеолукс Холдинг, собственик на двете вериги магазини.

Compare ()