• Деветдесет и четири деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от Технополис и Практикер

  София, 12 декември 2019 г. – Деца на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения полицаи получиха по традиция подаръчни ваучери от Технополис и Практикер, като част от ежегодната съвместна благотворителна инициатива на Министерство на вътрешните работи и Видеолукс Холдинг, собственик на двете вериги магазини.

 • Новите модели iPhone 11 и Apple Watch Series 5 идват в Технополис

  На 26-ти срещу 27-ми септември, точно в 00:01 ч. хипермаркет Технополис в столичния The Mall отваря врати специално за премиерата на новите модели на Apple - iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max и Apple Watch Series 5 GPS. Тогава най-големите почитатели на маркaта имат възможността да са сред първите, които да видят, тестват и купят очакваните устройства.

 • Информация

  Изпълнение на проект: ДБФП № BG05M9OP001-1.021-0116-C01, „Подобрено качество на работните места в ТЕХНОПОЛИС БЪЛГАРИЯ ЕАД и ПРАКТИКЕР РИТЕЙЛ ЕООД“
  Обучения на 908 служители на Технополис България и Практикер Ритейл на територията на 24 града.

 • Информация

  Провеждане на обучение за придобиване на ключова компетентност 4 "Дигитална компетентност" в Технополис България ЕАД и Практикер ритейл ЕООД

 • Деветдесет и четири деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от Технополис и Практикер

  София, 4 декември 2018 г. – Деца на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения полицаи получиха по традиция подаръчни ваучери от Технополис и Практикер днес в Академията на МВР в София, като част от ежегодната съвместна благотворителна инициатива на Министерство на вътрешните работи и Видеолукс Холдинг, собственик на двете вериги магазини.

 • Информация

  Технополис България ЕАД изпълнява проект: "Подобрено качество на работните места в ТЕХНОПОЛИС БЪЛГАРИЯ ЕАД и ПРАКТИКЕР РИТЕЙЛ ЕООД", по договор № BG05M9OP001-1.021-0116-C01, финансиран по процедура BG05M9OP001-1.021 "ОБУЧЕНИЯ ЗА ЗАЕТИ ЛИЦА" по ОП Развитие на човешките ресурси...

 • Информация

  Проект: “Подобрено качество на работните места в ТЕХНОПОЛИС БЪЛГАРИЯ ЕАД и ПРАКТИКЕР РИТЕЙЛ ЕООД”, по договор № BG05M9OP001-1.021-0116-C01, финансиран по процедура BG05M9OP001-1.021 „ОБУЧЕНИЯ ЗА ЗАЕТИ ЛИЦА” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020

 • Тръжна документация

  Тръжна документация във връзка с „Организиране и провеждане на обучение за придобиване на Ключова компетентност 4 „Дигитална компетентност” в ТЕХНОПОЛИС БЪЛГАРИЯ ЕАД и ПРАКТИКЕР РИТЕЙЛ ЕООД“– за 908 души по проект: Подобрено качество на работните места в ТЕХНОПОЛИС БЪЛГАРИЯ ЕАД и ПРАКТИКЕР РИТЕЙЛ ЕООД, ДБФП № BG05M9OP001-1.021-0116-C01, финансиран по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", Процедура "Обучения за заети лица" – Компонент II.

 • Печеливши от томбола "Гледай спокойно Световното първенство"

  Поверителността и сигурността на личните данни на нашите клиенти е от първостепенно значение за нас в Технополис и Практикер. Във връзка с новите европейски изисквания за защита на личните данни (GDPR), благодарим на всички, които потвърдиха съгласие с актуализираните ни Общи условия и се регистрираха за участие в томболата.
  Изтеглихме четиримата щастливи печеливши в организираната от Технополис и Практикер томбола "Гледай спокойно Световното първенство".

 • iPhone 8

  Новият iPhone 8 идва в Технополис

  На 28-ми срещу 29-ти септември, точно в 00:01 ч. хипермаркет Технополис в столичния Сердика център ще отвори врати специално за премиерата на новите модели на Apple, iPhone 8 и iPhone 8 Plus.

Our website uses cookies | Accept