• Нов дизайн на познатият ни енергиен етикет

  От 1 март 2021 г. познатият енергиен етикет e на пазара с нов дизайн и с постоянна енергийна скала от A до G за редица домакински електроуреди: перални, съдомиялни, комбинирани перални със сушилня, хладилници, фризери и охладители за вино.

 • Осемдесет и шест деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от Технополис и Практикер

  София, 15 декември 2020 г. – Деца на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения полицаи ще получат по традиция подаръчни ваучери от Технополис и Практикер, като част от ежегодната съвместна благотворителна инициатива на Министерство на вътрешните работи и Видеолукс Холдинг, собственик на двете вериги магазини.

 • Новите модели iPhone 12 и iPhone 12 Pro идват в Технополис

  От 30 октомври, дългоочакваните нови модели на iPhone - iPhone 12 и iPhone 12 Pro се предлагат в Технополис. Веригата за поредна година е избрана от Apple за партньор в лансирането на новото поколение iPhone. Освен в хипермаркетите, клиентите могат да закупят новите устройства и от онлайн магазина www.technopolis.bg.

 • Деветдесет и четири деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от Технополис и Практикер

  София, 12 декември 2019 г. – Деца на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения полицаи получиха по традиция подаръчни ваучери от Технополис и Практикер, като част от ежегодната съвместна благотворителна инициатива на Министерство на вътрешните работи и Видеолукс Холдинг, собственик на двете вериги магазини.

 • Новите модели iPhone 11 и Apple Watch Series 5 идват в Технополис

  На 26-ти срещу 27-ми септември, точно в 00:01 ч. хипермаркет Технополис в столичния The Mall отваря врати специално за премиерата на новите модели на Apple - iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max и Apple Watch Series 5 GPS. Тогава най-големите почитатели на маркaта имат възможността да са сред първите, които да видят, тестват и купят очакваните устройства.

 • Информация

  Изпълнение на проект: ДБФП № BG05M9OP001-1.021-0116-C01, „Подобрено качество на работните места в ТЕХНОПОЛИС БЪЛГАРИЯ ЕАД и ПРАКТИКЕР РИТЕЙЛ ЕООД“
  Обучения на 908 служители на Технополис България и Практикер Ритейл на територията на 24 града.

 • Информация

  Провеждане на обучение за придобиване на ключова компетентност 4 "Дигитална компетентност" в Технополис България ЕАД и Практикер ритейл ЕООД

 • Деветдесет и четири деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от Технополис и Практикер

  София, 4 декември 2018 г. – Деца на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения полицаи получиха по традиция подаръчни ваучери от Технополис и Практикер днес в Академията на МВР в София, като част от ежегодната съвместна благотворителна инициатива на Министерство на вътрешните работи и Видеолукс Холдинг, собственик на двете вериги магазини.

 • Информация

  Технополис България ЕАД изпълнява проект: "Подобрено качество на работните места в ТЕХНОПОЛИС БЪЛГАРИЯ ЕАД и ПРАКТИКЕР РИТЕЙЛ ЕООД", по договор № BG05M9OP001-1.021-0116-C01, финансиран по процедура BG05M9OP001-1.021 "ОБУЧЕНИЯ ЗА ЗАЕТИ ЛИЦА" по ОП Развитие на човешките ресурси...

 • Информация

  Проект: “Подобрено качество на работните места в ТЕХНОПОЛИС БЪЛГАРИЯ ЕАД и ПРАКТИКЕР РИТЕЙЛ ЕООД”, по договор № BG05M9OP001-1.021-0116-C01, финансиран по процедура BG05M9OP001-1.021 „ОБУЧЕНИЯ ЗА ЗАЕТИ ЛИЦА” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020

Сайтът използва "бисквитки" | Приемам