Технополис
За компанията

 

ТЕХНОПОЛИС е верига специализирани хипермаркети за бяла, черна, офис техника и IT. Първият ТЕХНОПОЛИС отваря врати през 2001 г., а днес вече, компанията управлява 33 хипермаркета в 25 големи града на България. Седем от обектите са в София, в столичните квартали Младост, Люлин и Надежда, и в моловете Сердика Център София, The Mall, Bulgaria Mall и Paradise Center, а останалите са в Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен, Велико Търново, Враца, Шумен, Сливен, Благоевград, Добрич, Ямбол, Кюстендил, Пазарджик, Кърджали, Перник, Силистра, Видин, Монтана, Разград, Хасково, Габрово и Сандански.

 

В ТЕХНОПОЛИС потребителите ще намерят над 25 000 уреди и аксесоари за дома, офиса и автомобила. Хипермаркетите от веригата са обзаведени и подредени с идеята да са уютни и удобни за клиентите. Продуктите са лесно достъпни и изложени така, че посетителите да имат възможност да докоснат, да хванат в ръка и да разгледат различните уреди. По този начин, те могат да се запознаят с продукта още преди покупката и по-лесно да изберат това, което им допада най-много. ТЕХНОПОЛИС събира под един покрив всичко от света на техниката, разпределено в няколко основни сектора.

 

На едно място са събрани уредите, които улесняват домакинската работа и ни пестят време и усилия - хладилници, печки, съдомиялни машини, кухненски уреди за вграждане, перални, сушилни, климатици, бойлери. Това са всички технологични постижения, които ни помагат в грижите за къщата и да поддържаме дома си чист, удобен и уютен.

 

В друг сектор се предлага огромно разнообразие от малки електроуреди - кафе машини, грилове, тостери, ютии, фритюрници, миксери, пасатори, микровълнови фурни, прахосмукачки и пр. Тук ще намерите още цялата гама уреди за грижа за тялото като сешоари, преси за коса, машинки за подстригване, епилатори и др.

 

В ТЕХНОПОЛИС има и огромно разнообразие от продукти от черната техника, компютърните и информационни технологии. В обширния сектор за телевизори, видео и аудио техника можете да изберете телевизор с най-разнообразни големини на екрана и функции от всички световни производители. Предлага се широка гама от малки базови модели, до огромни екрани, в които са вградени последните технологични нововъведения. Тук ще намерите още домашно кино, DVD плейър, HI FI системи и други продукти за забавление и почивка у дома.

 

В хипермаркети ТЕХНОПОЛИС можете изцяло да оборудвате своя офис или дом. Изложени са всякакви конфигурации настолни компютри, лаптопи, таблети, различни модели монитори, огромно разнообразие от периферни компютърни устройства. Тук са събрани също принтери, копири, скенери, факсове, телефонни апарати, както и консумативи, и аксесоари. Освен за работа, се предлагат и продукти за развлечение през свободното време като игрови конзоли и игри за тях.

 

На комфортно и приятно пътуване ще се радвате ако изберете от широката гама автомобилни аудио и видео системи, говорители, усилватели, колони, CD и DVD плейъри, в ТЕХНОПОЛИС. За безпроблемното ориентиране, когато сте на път, ще намерите различни навигационни устройства и карти за тях. Тук е и мястото, където да изберете фотоапарат, видеокамера и аксесоари, за да запечатате своите спомени от приятно пътуване, празник или специален момент за вашето семейство.

 

За най-добрия избор в цялото многообразие от продукти ще ви помогнат специално обучените продавач-консултанти на верига хипермаркети ТЕХНОПОЛИС. Те са предимно млади хора, които периодично преминават през серия обучения. Целта е те да познават добре продуктовата гама, да могат да предложат най-подходящия уред според нуждите на клиента, както и да обслужат клиента по възможно най-добрия начин. Желанието на компанията е клиентът да остане удовлетворен, както от покупката, така и от самото пазаруване.

 

Сравни ()
Сайтът използва "бисквитки" | Приемам