Транспорт

ТЕХНОПОЛИС предлага на своите клиенти доставка до входа на сградата където се намира техният дом.
Условията за доставка на продукти, при поръчка онлайн и при покупка в хипермаркет се различават.
Те са както следва:

 

Безплатна доставка при покупка в хипермаркет

 

Доставка при: Стойност
Покупка в магазин Безплатна
Онлайн поръчка на обща стойност над 50 лв с ДДС Безплатна
Oнлайн поръчка на обща стойност под 50 лв с ДДС 3.99 лв. с ДДС

 

Клиентите, които купуват уред от магазините на верига хипермаркети ТЕХНОПОЛИС, могат да се възползват от безплатна доставка. Доставки се извършват всекидневно. Извън градовете, в които има хипермаркети ТЕХНОПОЛИС, безплатните доставки се изпълняват по определен график. Служителите от нашия транспорт ще Ви доставят закупената стока в предварително уговорен ден и часови интервал, които се уточняват в магазина при самата покупка. За да получите доставяния уред, е необходимо да покажете лична карта и документи за покупка на уреда (фактура или касова бележка).


Условия за доставка:

 

  1. В жилищна сграда, доставката е до входа на сградата.
  2. В жилищна сграда в груб строеж, доставката е до входа на сградата.
  3. В къща с дворно място, доставката е до входната врата на двора.
  4. При доставка, получателят задължително показва лична карта и документи за покупка на уреда.

 

За градовете София, Пловдив, Варна и Бургас доставката на уреди, купени от ТЕХНОПОЛИС е безплатна в рамките на съответния град. За доставка до адрес извън рамките на града се заплаща по 1лв./км, само за едната посока.

 

Пример: Ако град Х е на 10 км от града, в който е направена покупката, клиентът плаща 10 лв. за доставката. За градовете Стара Загора, Враца, Шумен, Сливен, Плевен, Русе, Благоевград, Добрич, Ямбол, Кюстендил, Пазарджик, Кърджали, Перник, Силистра, Видин и Монтана, доставката на уреди, купени от ТЕХНОПОЛИС е безплатна в рамките на съответния град и до 30 км отстояние от града. За доставка до адрес, извън границите на безплатния транспорт /30км/, се заплаща по 1лв./км само след 30-тия километър, и само за едната посока.

 

Пример: Ако град Х е на 48 км от града, в който е направена покупката, клиентът плаща 18 лв. за доставката. За покупки на стойност над 10 000 лв. ТЕХНОПОЛИС ще достави безплатно купените стоки до всяка точка на географската територия на Република България. За повече подробности относно територията и графика на безплатната доставка, моля свържете се със съответния хипермаркет, в който планирате да направите покупката.


Доставка при онлайн покупка

 

Клиентите, които купуват уред от онлайн магазина на хипермаркети ТЕХНОПОЛИС, могат да се възползват от безплатна доставка при онлайн поръчка на обща стойност над 50 лв с ДДС и заплащат доставка 3.99 лв. с ДДС при онлайн поръчка на обща стойност под 50 лв с ДДС.

 

Срокът за доставка е съгласно описаните условия:

 

Доставката на поръчана чрез онлайн магазина стока се извършва с куриер. Доставки се извършват само на географската територия на Република България, което изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др. които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България. При доставката получателят подписва талон за приемо – предаване, с което удостоверява точното изпълнение на поръчката. Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки са следните:

  1. За стоки поръчани до 14 часа българско време - 72 часа, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката.
  2. За стоки поръчани след 14 часа българско време - 96 часа, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката.
  3. За едра бяла техника срокът за доставка е до 5 дни, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката.

Посочените срокове се прилагат доколкото не противоречат на сроковете за доставка прилагани от куриера посочени на www.speedy.bg

 

При всички случаи Технополис си запазва правото едностранно, без да информира потребителя да удължава посочените срокове с до 14 дни. Стоките се доставят на получателите стандартно - на ръка срещу подпис, като по–големите пратки (по преценка на лицето извършващо доставката) се доставят до входа на сградата. При невъзможност или затруднение за връчване лично на адресата, пратките се връчват както следва:

  1. за служебен адрес – на лице с месторабота на адреса, като се отбелязват името и длъжността/отдела на лицето, получило пратката.
  2. за домашен адрес – на член от домакинството, като се отбелязват името на лицето, получило пратката, и връзката му с получателя. При невъзможност за връчване на пратката при първо посещение, не по вина на Технополис и/или куриера (в случай, че няма никой на адреса и др) лицето извършващо доставката оставя известие, в което посочва телефон за връзка, на който получателят следва да се обади в срок от три работни дни за да бъде уточнен нов срок за извършване на доставката. При невъзможност за връчване на пратката и при второ посещение не по вина на Технополис и/или куриера, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява, като в този случай, като санкция за неизпълнението му от страна на купувача, Технополис задържа всички заплатени от купувача суми. Казаното в предходното изречение се отнася и за случаите, когато получател неоснователно откаже да приеме дадена пратка.
Сайтът използва "бисквитки" | Приемам