Selected store:
Choose another store
Game THE LAST OF US PART I PLAYSTATION 5 PS5
P5 THE LAST OF US PART I REMAKE

Game THE LAST OF US PART I PLAYSTATION 5 PS5

Code: 542448
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Price:159.99 лв.
See credit plans
from6.03лв.

The Last Of Us Part I

Издръж и оцелей. Изживей отново любимата игра, от която започна всичко – пресъздадена за конзола PlayStation®5.
Наслади се на емоционалното разказване на истории и незабравими герои в The Last of Us, победител с над 200 награди Игра на годината.
В една опустошена цивилизация, където заразени и закоравели оцелели вилнеят, Джоел, изтощеният главен герой, е нает да изведе нелегално 14-годишната Ели от зона на военна карантина. Обаче, това, което започва като малка работа, скоро се превръща в брутално пътешествие през страната.
Включва пълната история за сингъл плеър The Last of Us и прочутата глава от предисторията, Left Behind, която изследва събитията, променили живота на Ели и нейната най-добра приятелка Райли завинаги. 

 

Пресъздадена за PlayStation 5
Напълно възстановена от самото начало с помощта на най-новата технология на Naughty Dog PS5™ с усъвършенствана визуална прецизност, напълно интегрирани функции на безжичния контролер DualSense™ и още.


Вярно пресъздаване
Изживей емоционалното разказване на истории и незабравимите герои на Джоел и Ели в The Last of Us и проучи събитията, които промениха живота на Ели и нейната най-добра приятелка Райли завинаги в оценената от критиката глава от предисторията, Left Behind.


Изцяло ново изживяване
Пълна преработка на оригиналното изживяване, вярно възпроизведено, но включващо модернизирана механика на играта, подобрени контроли и разширени опции за достъпност.
Почувствай се потопен в подобрено разказване на истории за околната среда, ефекти, лицеви анимации и подобрено изследване и битка.

 
MODEL:
THE LAST OF US PART I
COMPATIBILITY:
PS5
GENRE:
ЕКШЪН ПРИКЛЮЧЕНИЕ
PEGI rating:
18+
EAN711719406198
No documents were found for this product
Newest Products
You may also like...