Избран магазин:
Избери друг магазин
PLAYSTATION PORTAL REMOTE PLAYER
PLAYSTATION PORTAL

PLAYSTATION PORTAL REMOTE PLAYER

Код: 301887
В наличност
Безплатна доставка

i

Поръчай сега и вземи от:

"" Днес

Цена:449.00 лв.
Купи на изплащане
от16.92лв.

Дистанционен плейър PlayStation Portal™ за конзолата PS5®

Почувствай силата на PlayStation® в дланта на ръката си. Дистанционният плейър PlayStation Portal™ ти дава достъп до игрите на твоята PS5 конзола през домашната ти Wi-Fi мрежа, като ти позволява да се впуснеш в игрите, без да е необходим телевизор.

 

ФАЙЛ

 


 

Играй на колекцията си от игри

Дистанционният плейър PlayStation Portal™ може да възпроизвежда съвместими игри, които си инсталирал на твоята PS5 конзола, включително любимите ти игри за PS5 и PS4.


Изживей спиращо дъха потапяне с функциите на безжичния контролер DualSense®

Усети поглъщащата сила на хаптичната обратна връзка и адаптивните спусъци в поддържаните игри. Вибрациите реагират на твоите избори в играта и симулират фактори на околната среда. Динамичното съпротивление имитира напрежението от взаимодействието със съоръженията и обектите в избрани игри за PS5.

 

ФАЙЛ

 


 

Красив 8-инчов LCD екран

Наслади се на всеки изящен детайл на любимите си игри, които оживяват на ярко осветения и великолепен Full HD екран.

 

Поддържа 60 кадъра в секунда при резолюция 1080p

Дистанционният плейър PlayStation Portal™ може да осигури съвършено гладък геймплей с до 60 кадъра в секунда и висока яснота на изображението на своя екран с резолюция 1080p.

 

 

ФАЙЛ

 


 

Започни да играеш бързо

Дистанционният плейър PlayStation Portal™ е специално създадено устройство, предназначено да осигури невероятно изживяване при игра от разстояние. Това означава, че можеш да го включиш, да натиснеш бутон, за да се свържеш с твоята PS5 конзола и веднага да започнеш да играеш със забележителна скорост.


Не е необходим телевизор, за да играеш, и не е необходима всекидневна.

Тъй като дистанционният плейър PlayStation Portal™ ти позволява да стриймваш игри през домашния си Wi-Fi1, можеш да играеш на конзолата PS5, дори когато някой друг използва телевизора, към който е свързана.

 

ФАЙЛ

 


 

Как PlayStation Portal може да разшири твоите гейминг хоризонти

Открий някои от многото начини, по които специалният дистанционен плейър на PlayStation 5 може да промени времето, мястото и начина ти на игра - като направи времето ти за игра по-гъвкаво, удобно и непосредствено от всякога.

 

ФАЙЛ


МаркаPLAYSTATION
МОДЕЛ:
PORTAL REMOTE PLAYER
СЪВМЕСТИМОСТ:
PS5
EAN711719582267
Няма намерени документи за този продукт
Най-нови продукти
Подобни продукти