Избран магазин:
Избери друг магазин
Стерео слушалки POWERLOCUS PLED BLUE/ORANGE
СЛУШАЛКИ POWERLOCUS PLED BLUE/ORANGE

Стерео слушалки POWERLOCUS PLED BLUE/ORANGE

Код: 301808
В наличност
Безплатна доставка

i

Поръчай сега и вземи от:

"" Днес

Цена:65.99 лв.

POWERLOCUS PLED

Любим и атрактивен модел детски безжични слушалки, с впечатляващ дизайн и уникална визия.


Може би най-добрите детски безжични слушалки

Нашите детски слушалки са уникални, защото освен отличен звук, те имат страхотни цветни LED светлини, създаващи неограничена радост за децата. Нека купонът и забавлението никога не свършват със страхотните светлини, мигащи в ритъма на музиката.

1

2

Завладяващ Hi-Fi аудио звук

Тези детски слушалки са с чисти баси и перфектно балансиран стерео звук. Те позволят на децата да усетят чист звук и да се забавляват по свой начин. С ограничението на максималната сила на звука до 94 dB можете да сте сигурни, че детските уши са едновременно в безопасност и чуват всичко по време на пътуванията Ви със самолет, кола и влак.


Устойчиви, сгъваеми и леки

Нашите сгъваеми детски слушалки, могат да бъдат носени във всеки куфар и чанта, благодарение на включения в комплекта калъф. Също така те имат меки възглавнички за уши и регулируеми страни. Допълнително подсилената с метална пластина лента за глава осигурява издръжливост и комфорт за децатата дори и при по-продължително ползване.

3

4

Детски Bluetooth слушалки с микрофон

Вашите деца могат да обикалят свободно из къщи, без излишни кабели. Детските ни слушалки са с бързо Bluetooth сдвояване и стабилна (до 10 метра) безжична свързаност с всяко устройство - iOS, Android, Windows, MacOS и др. Вграденият им микрофон е с безупречно качество и осигурява безпроблемни он-лайн класове и телефонни разговори. Режимът Micro SD / TF също е достъпен по всяко време.


Комплектът включва:

  • 1x Детски безжични слушалки
  • 3.5 мм. аудио кабел
  • USB-C зареждащ кабел
  • Твърд калъф за съхранение
5


МаркаPOWERLOCUS
МОДЕЛ:
PLED BLUE/ORANGE
ГАРАНЦИЯ:
24 МЕСЕЦА
EAN5060726252140
Няма намерени документи за този продукт
Най-нови продукти
Подобни продукти