Избран магазин:
Избери друг магазин
Игра GHOST OF TSUSHIMA DIRECTOR'S CUT PLAYSTATION 5 PS5
P5 GHOST OF TSUSHIMA DIRECTOR'S CUT

Игра GHOST OF TSUSHIMA DIRECTOR'S CUT PLAYSTATION 5 PS5

Код: 546841
В наличност
Безплатна доставка

i

Поръчай сега и вземи от:

"" Днес

Цена:159.99 лв.
Купи на изплащане
от6.03лв.

В разкъсваната от войната Цушима, древната красота устоява

Излез смело на бойното поле, за да видиш феодална Япония както никога досега. В това open-world екшън приключение ще бродиш из необятни провинции и обширни територии, за да се срещнеш с колоритни герои, да откриеш древни забележителности и да разкриеш скритата красота на Цушима.

Изследвай внимателно изработени региони, показващи разнообразието на живота на разпростиращия се остров - от полюляващите се на вятъра полета и спокойни светилища до древни гори, села и ярки планински пейзажи. Намери спокойствие в тихи моменти на естествена хармония и утеха в моментите, които споделяш с хората, на които помагаш по пътя.

 

Името на продукта

Възходът на Призрака

Джин е отгледан и обучен в традициите на самураите. Когато монголците лесно побеждават армиите на самураите, светът на Джин е разбит на парчета. Той е изправен пред най-трудното решение в живота си: да следва самурайските традиции и да влезе в битка, която не може да спечели, или да се отклони от пътя на самурая, за да защити острова и хората си с всички необходими средства.

В куеста си да си възвърне Цушима Джин трябва да потърси напътствията и подкрепата на стари приятели и нови неочаквани съюзници. Той трябва да се откаже от традициите, да стане нов вид воин и да защити с всички средства това, което е останало от дома му.

 

Името на продукта

Кал, кръв и стомана

Монголците са непредсказуем и страховит враг в битка и като въоръжение. Вземи надмощие, като адаптираш уменията на Джин и научиш нови тактики, с които да защитиш острова и хората на Цушима.

Предизвикай противниците в близки схватки с твоята катана, за да се потопиш в уникално самурайско изживяване. Овладей лъка, за да елиминираш далечните заплахи със смъртоносна точност. Разработвай тактики за прикриване и заблуда, за да дезориентираш враговете си и да им организираш засада с изненадващи атаки.

Адаптивният пейзаж и органичният подход към битката прави Цушима перфектния терен за комбиниране и съчетаване на умения, оръжия и тактики, за да намериш перфектния си боен стил на игра. С напредването на историята на Джин гъвкавостта и креативността ще бъдат най-големите ти оръжия.

 

Името на продукта


СЪВМЕСТИМОСТ:
PS5
ЖАНР:
ЕКШЪН ПРИКЛЮЧЕНИЕ
PEGI рейтинг:
18+
EAN711719714194
Най-нови продукти
Подобни продукти