Мишка GENESIS XENON 220 NMG-1572

Мишка GENESIS XENON 220 NMG-1572

Код: 568951
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Доставка : Цена: 3.99 лв. до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
Цена:

29.99 лв.

Описание
Genesis Xenon 220

БЕЗШУМЕН ИГРАЧ


Често ли играете на компютър до късно през нощта и щракането с мишката дразни другите членове на семейството? Можете да промените това с мишката Genesis Xenon 220! Устройството е оборудвано с тихи превключватели на бутоните, намаляващи нивата на шума до минимум, осигуряващи спокоен сън за останалите. В допълнение, ергономичната форма на мишката ще осигури комфорт по време на дълги часове на употреба.

ДИНАМИЧНА ПРОМЯНА НА DPI


Genesis Xenon 220 е оборудвана с оптичен сензор с максимална разделителна способност до 6400 DPI с възможност за динамична промяна на чувствителността в 6 нива с помощта на бутона, разположен под скрола. Промяната на DPI се индикира от определен цвят, благодарение на който знаете каква чувствителност е активирана. Прецизността на мишката се допълва от висококачествени тефлонови плъзгачи, позволяващи бързи и плавни движения по различни видове повърхности и подложки.
Genesis Xenon 220

ПОДСВЕТКА ПОД ВАШ КОНТРОЛ

Гейминг облика на Xenon 220 се подчертава от RGB подсветка с PRISMO ефект, който е перфектно съчетание с тази мишка. Освен това можете лесно да промените подсветката по всяко време с помощта на бутона на гърба на мишката.

 

Genesis Xenon 220
Genesis Xenon 220

НАГЛАСЕТЕ МИШКАТА СПОРЕД ВАШИТЕ ИЗИСКВАНИЯ


Всеки играч, независимо от нивото, понякога се нуждае от помощ. Използвайки интуитивния софтуер, потребителят може да запише всеки макрос, за да освободи по-късно комбо на неочакван съперник. 7 програмируеми бутона на мишката ви позволяват да възлагате всякакви функции на отделни игри. Благодарение на вградената памет устройството запомня всички настройки, дори когато е свързано с друг компютър.
Характеристики
РЕЗОЛЮЦИЯ 500 - 6400 DPI
ОПТИЧНА ДА


Марка GENESIS
МОДЕЛ XENON 220 NMG-1572
ТИП СВЪРЗАНОСТ С КАБЕЛ
РЕЗОЛЮЦИЯ 500 - 6400 DPI
ОПТИЧНА ДА
СКРОЛ БУТОН ДА
ЕРГОНОМИЧНА ДА
ИНТЕРФЕЙС USB
Подходящ за Gaming ДА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 5901969425437

Най-нови продукти

Сравни ()