Витамините си остават на мястото

Словосъчетанието „здравословно хранене“ не е в състояние да уплаши никого, когато храната е приготвена така, че да носи максимум удоволствие за небцето. Парните фурни превр ъщат обикновената зеленчуковата яхния в експлозия от вкусове, докато индукционните плотове следят температурата на съда и предотваратяват вредните загари по храната. А за да бъде въздухът в помещението винаги свеж по време на готвене, се грижи богата гама от аспиратори.

Научете повече

Пести вода и енергия

Перални с автоматично дозиране за всички уморени от вечния въпрос „Колко препарат да сложа?“, сушилни с термопомпа с преизползване на топлия въздух, а за почитателите на мултифункционалността – перални със сушилни с хибридна отоплителна система в името на ниския разход на енергия. Иначе казано: всички необходими иновации, за да бъдете хем спретнати, хем еко!

Научете повече

Отличниците са в А клас

Отваряте съдомиялната и вътре намирате нещо повече от чисти и идеално сухи съдове – самодоволно удовлетворение. Защото знаете, че докато миете хигиенично, пестите прилично. Съдомиялните Bosch с енергиен клас А и с технология за сушене Zeolith използват естествени минерали, които преобразуват влагата от миенето в топлина. Гениално, нали?

Научете повече

По-малко хранителни отпадъци

Край с гузната съвест, че храната в хладилника се разваля, докато хапвате навън за трети път тази седмица. Системата Vita Fresh в хладилници и хладилници с фризери Bosch създават идеалната среда за запазване на храната свежа по-дълго време и спасява домакинството от хранителните отпадъци.

Научете повече

Много решения за здравословен живот

Здравословният начин на живот става по-достъпен от всякога! Стига разхищение на храна с вакуумната система на Bosch. Използвайте вашия пасатор, блендер или миксер и вакуумирайте всичко, което искате да запазите свежо за по-дълго. А междувременно можете да сте спокойни, че кухненските ви помощници ще са на дълъг стаж в дома ви, защото предлагаме 10г гаранция на мотора на блендери, пасатори и кухненски машини. *

Научете повече

Чистота вкъщи – чистота в природата

Изберете си герой - прахосмукачки с торбички, създадени от рециклирани материали, контейнерни с мощна филтрация на праховите частици или акумулаторни, които правят почистването дори на най-труднодостъпните места по-лесно от всякога. И за всички тях – 10г гаранция на мотора. **

Научете повече

Домът на бъдещето

Home Connect осигурява интелигентни технологии за кухненските ви уреди и ви позволява да ги контролирате през телефона или таблета си. Независимо дали искате да включите фурната, за да приготвите вечерята, докато сте на път към дома, или да проверите какво е останало в хладилника, докато сте на пазар, контролът върху свързания ви дом е във вашите ръце.

* Важи за блендери Vita Power Серия 4, пасатори Ergo Master Серия 6 и кухненски машини OptiMUM. ** Важи за всички акумулаторни прахосмукачки от серия 6 на Unlimited 6 (закупени от считано от 01.03.2022 насетне) с продуктови кодове BBS61.../BCS61.../BKS61.../BLS61.../BSS61..., гамата Unlimited 7 с продуктови кодове BBS71.../BCS71.../BKS71.../ BSS71..., както и за Unlimited 8 Gen2 , серия 8 с продуктови кодове BBS82.../BCS82.../BKS82.../BSS82... и всички прахосмукачки с торбичка цилиндрични прахосмукачки и прахосмукачки с контейнер с изключение серия 2: продуктови кодове BGS05.../BGC05...
Сравни ()