Selected store:
Choose another store
Game RATCHET&CLANK RIFT APART PLAYSTATION 5 PS5
P5 RATCHET&CLANK RIFT APART

Game RATCHET&CLANK RIFT APART PLAYSTATION 5 PS5

Code: 546692
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Price:159.99 лв.
See credit plans
from6.03лв.

Пробий си път през едно приключение между измеренията

Скачай в различни измерения с Рачет и Кланк, докато те се борят със зъл император от друга реалност. Прескачай между изпълнени с екшън светове и отвъд с умопомрачителни скорости - в комплект с ослепителни визуализации и безумен арсенал - докато междугалактическите авантюристи пристигнат с гръм и трясък на PS5™.

 

ФАЙЛ

 


 

Ексцентричен арсенал

 


Зъл роботизиран император възнамерява да завладее междупространствени светове, като измерението на Рачет и Кланк е следващото по ред. Ще трябва да изтупаш праха от ексцентричния арсенал на динамичната двойка и да спреш пропадане на измерението на място. Проправи си път към вкъщи с арсенал от нови експлозивни оръжия, включително Burst Pistol, Тopiary Sprinkler и Shatterbomb. Прелети над градските пейзажи, впусни се в битка и се плъзгай през измеренията с променящи физиката нови приспособления.
ФАЙЛ

 


 

ФАЙЛ

Нови лица


Обедини двойния върховен отбор с участието на познати съюзници и нови лица - включително изцяло нов Lombax боец от съпротивата, който е също толкова решен да победи роботизираната напаст. Играй като Рачет и Ривиет, мистериозен нов Ломбакс от друго измерение. Открий изцяло новата междуизмерна механика на Кланк.

 


 

Зашеметяващи визуализации

 


Наслади се на визуално ослепително междуизмерно приключение, подхранвано от умопомрачителната скорост и потапящите функции на конзолата PlayStation®5. Създадена от нищото от аплодирано студио Insomniac Games, ще преминеш отвъд това, което виждаш, с действията в играта, оживяващи в ръцете ти чрез безжичния контролер DualSense™.
ФАЙЛ

 


 

ФАЙЛ

Пътувай със стил


Изживей междугалактичното разбъркване на разривите в измеренията, като съчетават нови светове и геймплей. Пътувай със скоростта на светлината през бойни полета, за да спечелиш бързо своето бойно предимство и да поправиш планетарни разриви с пъзели, простиращи се през измеренията. Посети невиждани досега планети и виж версии на алтернативни измерения на стари фаворити, сега по-живи от всякога с екзотична флора и фауна благодарение на мощната конзола PlayStation®5.

 MODEL:
RATCHET&CLANK RIFT APART
COMPATIBILITY:
PS5
PEGI rating:
7+
EAN711719826699
Newest Products
You may also like...