Selected store:
Choose another store
Game RETURNAL PLAYSTATION 5 PS5
P5 RETURNAL

Game RETURNAL PLAYSTATION 5 PS5

Code: 546724
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Price:159.99 лв.
See credit plans
from6.03лв.

Прекъсни цикъла от хаос на вечно променяща се враждебна, извънземна планета

След като катастрофира на този променящ формата си свят, Селена трябва да търси из безплодния пейзаж на древна цивилизация за своето бягство. Изолирана и сама, тя се бори със зъби и нокти да оцелее. Отново и отново тя е победена - принудена да започне отначало пътешествието си всеки път, когато умре.


Чрез безмилостна рогелик игра, ще откриеш, че както планетата се променя с всеки цикъл, така се променят и предметите, с които разполагаш. Всеки цикъл предлага нови комбинации, което те принуждава да тестваш границите си и всеки път да подхождаш към битката с различна стратегия.
Оживена чрез зашеметяващи визуални ефекти, тъмната красота на разпадащия се свят около теб е изпълнена с експлозивни изненади. От високи залози, наситена със стрелба битка, до висцерални обрати през ярки и контрастиращи среди. Ще изследваш, откриваш и пробиваш с бой пътя си през пълно с изпитания пътешествие, където мистерията дебне всяко твое движение.Проектиран за екстремално преиграване, процедурният свят на Returnal те кани да се изправиш пред поражението и да се заемеш с нови, развиващи се предизвикателства с всяко прераждане.

 

Името на продукта


MODEL:
RETURNAL
COMPATIBILITY:
PS5
PEGI rating:
16+
EAN711719814795
Newest Products
You may also like...