Избран магазин:
Избери друг магазин
Игра RETURNAL PLAYSTATION 5 PS5
P5 RETURNAL

Игра RETURNAL PLAYSTATION 5 PS5

Код: 546724
В наличност
Безплатна доставка

i

Поръчай сега и вземи от:

"" Днес

Цена:159.99 лв.
Купи на изплащане
от6.03лв.

Прекъсни цикъла от хаос на вечно променяща се враждебна, извънземна планета

След като катастрофира на този променящ формата си свят, Селена трябва да търси из безплодния пейзаж на древна цивилизация за своето бягство. Изолирана и сама, тя се бори със зъби и нокти да оцелее. Отново и отново тя е победена - принудена да започне отначало пътешествието си всеки път, когато умре.


Чрез безмилостна рогелик игра, ще откриеш, че както планетата се променя с всеки цикъл, така се променят и предметите, с които разполагаш. Всеки цикъл предлага нови комбинации, което те принуждава да тестваш границите си и всеки път да подхождаш към битката с различна стратегия.
Оживена чрез зашеметяващи визуални ефекти, тъмната красота на разпадащия се свят около теб е изпълнена с експлозивни изненади. От високи залози, наситена със стрелба битка, до висцерални обрати през ярки и контрастиращи среди. Ще изследваш, откриваш и пробиваш с бой пътя си през пълно с изпитания пътешествие, където мистерията дебне всяко твое движение.Проектиран за екстремално преиграване, процедурният свят на Returnal те кани да се изправиш пред поражението и да се заемеш с нови, развиващи се предизвикателства с всяко прераждане.

 

Името на продукта


МОДЕЛ:
RETURNAL
СЪВМЕСТИМОСТ:
PS5
PEGI рейтинг:
16+
EAN711719814795
Най-нови продукти
Подобни продукти