Selected store:
Choose another store
Game RISE OF THE RONIN PS5
PS5 RISE OF THE RONIN

Game RISE OF THE RONIN PS5

Code: 301890
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Price:159.99 лв.
See credit plans
from6.03лв.

ИЗКОВИ СЪДБАТА СИ В ТОВА ЕПИЧНО НОВО САМУРАЙСКО ЕКШЪН ПРИКЛЮЧЕНИЕ

Впусни се в епично пътешествие из разкъсваната от войни Япония през XIX век в тази фокусирана върху битките ролева игра с отворен свят от Team NINJA, студиото ветеран, създало Nioh и NINJA GAIDEN.
Япония, 1863 г. След три века управление на шогуната Токугава черните кораби на Запада навлизат в границите на страната и тя изпада в състояние на смут. Сред хаоса на войната, болестите и политическите сътресения един безименен воин проправя своя път, държейки в ръцете си съдбата на Япония.

Създай динамична история
Като самурай без господар - ронин - съдбата ти е в твои ръце. Виж как историята се развива по различни начини в зависимост от решенията, които взимаш, и от героите, с които се съюзяваш по пътя си. Изправи се пред критични решения за мисията, като например дали да убиеш или да защитиш ключови фигури, и определи хода на историята чрез богата система за избор между няколко варианта.

Изследвай автентичен свят
Периодът “Бакумацу” възвестява края на шогуната, когато започва нова ера и се сблъскват Изтокът и Западът. Преживей тази културна революция в един отворен свят - там ще срещнеш ключови фигури, които ще определят хода на историята, и обикновени граждани, търсещи пътеводна светлина в мрака.

Участвай в завладяващи и достъпни битки
От разработчиците ветерани на Nioh и NINJA GAIDEN, Rise of the Ronin предлага завладяваща, но достъпна битка със слоеве сложност, подходящи за всеки стил на игра. Сблъскай се с враговете си със селекция от оръжия за близък бой или действай отдалеч с автентични огнестрелни оръжия от периода.

 

 

 

 

 

 MODEL:
RISE OF THE RONIN
COMPATIBILITY:
PS5
PEGI rating:
18+
EAN711719582762
No documents were found for this product
Newest Products
You may also like...