Selected store:
Choose another store
Keyboard GENESIS RHOD 300 RGB NKG-1528
КЛАВ. GENESIS RHOD 300 RGB NKG-1528

Keyboard GENESIS RHOD 300 RGB NKG-1528

Code: 568974
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Price:39.99 лв.
Genesis Rhod 300 RGB

RGB ПОДСВЕТКА

Клавиатурата е оборудвана с феноменална RGB подсветка с 11 режима, която ви позволява да променяте скоростта и интензивността на светлинните ефекти. Благодарение на това можете лесно да настроите Rhod 300 според вашите индивидуални предпочитания. Освен това потребителският режим ви позволява да изберете един от осемте предварително дефинирани RGB цвята за всяка от седемте клавиатурни зони.

Genesis Rhod 300 RGB

МЕМБРАНЕН МЕХАНИЗЪМ

Качеството на Rhod 300 е гарантирано от издръжлив мембранен механизъм. Краткият ход на клавишите и сила на задействане от едва 55 грама са характеристики, които ще задоволят и най-запалените геймъри. Нещо повече, времето за реакция от 8 ms ще гарантира, че нищо няма да ви изненада на бойното поле, оставяйки опонентите ви далеч назад.

 

Genesis Rhod 300 RGB

ФУНКЦИОНАЛНИ КЛАВИШИ

За максимално удобство клавиатурата е снабдена с 12 мултимедийни клавиша, разположени на бутоните F1 - F12. Благодарение на това можете лесно да променяте силата на звука или да отваряте приложения като имейл или калкулатор. Нещо повече, специален бутон ще ви позволи удобно да заключите клавиша на Windows и да се предпазите от случайно минимизиране на играта.

СЪЗДАДЕНА ЗА ГЕЙМИНГ

Функцията Anti-Ghosting гарантира перфектно четене на до 19 клавиша, натиснати едновременно. Rhod 300 е снабдена и с функция за подмяна на клавишите със стрелки и WASD, благодарение на която можете да настройвате клавиатурата според вашите предпочитания по време на игра. Задайте свои собствени правила!

Genesis Rhod 300 RGB
Genesis Rhod 300 RGB

СТАБИЛНОСТ И КОМФОРТ

Rhod 300 RGB е оборудвана с неплъзгащи се гумени крачета, гарантиращи стабилност по време на игра. Комфортът също е важен, поради което клавиатурата има сгъваеми крака, които ще ви позволят да регулирате ъгъла според вашите нужди.

ВОДОУСТОЙЧИВА

Клавиатурата е напълно устойчива на пръски, така че можете да поставите любимата си напитка на стойката без притеснения. Безопасност и безпроблемна работа - можете да заложите на това!

Genesis Rhod 300 RGB
TYPE
МУЛТИМЕДИЙНА
FAST BUTTONS
Yes
COLOUR
ЧЕРЕН


BrandGENESIS
MODEL:
RHOD 300 RGB NKG-1528
CONNECTION TYPE:
WITH CABLE
TYPE:
МУЛТИМЕДИЙНА
INTERFACE:
USB
FAST BUTTONS:
Yes
COLOUR:
ЧЕРЕН
Gaming:
Yes
WARRANTY:
24 MONTHS
EAN5901969420999
Newest Products
You may also like...