Selected store:
Choose another store
СешоарCurler REMINGTON BLOW DRY AND STYLE CARINGAS7500 DIAMETER 50 mm
МАША REMINGTON AS7500

СешоарCurler REMINGTON BLOW DRY AND STYLE CARINGAS7500 DIAMETER 50 mm

Code: 830724
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Price:99.99 лв.
Името на продукта

4X СТИЛИЗИРАЩИ ПРИСТАВКИ


1. Искате прическа с права коса? Твърдата четка за разресване създава гладък финиш.

2. По-големият цилиндър на 50ММ четка със смесени зъбци е идеален за дните с "голяма коса", създавайки обем. тяло и много отскок. 


3. 38ММ четка с прибиращи се зъбци е идеална за създаването на хлабави къдрици и оформяне на косата в краищата без скубане или заплитане.

4. Подгответе косата си за оформяне с концентратора за сушене. Насочете въздушния поток към влажната коса, за да изсушавате грубо преди да закачите кръгла четка или четката за разресване, за да завършите рутината си за оформяне.

 


 

МОЩНИ 1000W


Сешоар Маша REMINGTON AS7500 Blow Dry and Style Caring 1000 W изсушава и оформя само в една стъпка, създавайки къдрици, обем и гладкост с 3 пъти по-бързо сушене и оформяне, без екстремна топлина. С 4 сменяеми приставки, които ви помагат да постигнете характерната си визия, можете да изсушите и оформите по-дълга коса с една лесна стъпка. С регулируеми настройки за топлина и скорост вие контролирате – просто изберете идеалната комбинация за вашия тип коса и сте готови.
Името на продукта

 


 

Името на продукта

ЙОННО ПОДХРАВАНЕ


Разполага с йонно подхранване за противодействие на статичното електричество и намаляване на начупването за гладък блясък – с използване на хладната струя ще фиксирате вашия прическа. Кажете сбогом на хвърчащите косми. Функцията йонно подхранване разпределя милиони йони за да постигнете гладък и блестящ финиш.

 


MAX POWER
1000 W
DIAMETER
50 mm


BrandREMINGTON
MODEL:
AS7500
MAX POWER:
1000 W
DIAMETER:
50 mm
ATTACHMENT:
Yes
TICK HAIR BRUSH:
Yes
SHAPE BRUSH:
Yes
WARRANTY:
36 MONTHS
EAN5038061142297
No documents were found for this product
You may also like...