Selected store:
Choose another store
GAMING КРЕСЛО GENESIS NITRO 330 NFG-0887
GAMING КРЕСЛО GENESIS NITRO 330 NFG-0887

GAMING КРЕСЛО GENESIS NITRO 330 NFG-0887

Code: 568910
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Purchase online on credit See credit plans
Price:349.99 лв.
Genesis Nitro 300

НАПРАВЕН ЗА ГЕЙМЪРИ


Освен висока степен на ефективност и функционалност, модерното гейминг оборудване трябва да гарантира и максимален комфорт, така че да можете да се съсредоточите изцяло върху играта. Новият гейминг стол Genesis Nitro 330 е проектиран да осигури комфорт за всеки един геймър.

ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ

Конструкцията на Nitro 330 е изработена от висококачествени материали. Той осигурява издръжливост и дълги години експлоатация, а газовият амортисьор от клас 4 поема тежест до 150 кг.

 

Genesis Nitro 300

КОМФОРТЕН ДИЗАЙН


Тапицерията на стола е изпълнена с висококачествена пяна с дебелина 4,5 см в облегалката и 6 см дебелина в седалката. Освен това, както седалката, така и облегалката са оформени, за да осигурят максимален комфорт и да поддържат правилно гръбнака ви. Столът е покрит с траен матов найлон и висококачествена еко кожа. Материята на седалката е капитонирана и тройно зашита, което не само гарантира трайността на покритието на стола, но подчертава и уникалния му дизайн.
Genesis Nitro 300
Genesis Nitro 300

ФУНКЦИОНАЛНОСТ


Nitro 330 осигурява максимален комфорт и качество на материалите. Дизайнерите на стола също са обърнали сериозно внимание на неговата функционалност. Решенията като регулируема височина на седалката, функция за накланяне, въртене на 360 градуса и найлонови колелца допълват отличното потребителско изживяване. Допълнителната възглавница с регулируема височина позволява индивидуално позициониране за оптимална опора на гръбначния стълб.

ПОДЛАКЪТНИЦИ


Подлакътниците на Genesis Nitro са облицовани с меки и удобни подложки, които са допълнително прахово боядисани, което предотвратява плъзгането на лактите докато отпускате тежестта си върху подлакътниците. Ние знаем, че оптималният комфорт за ръцете е от решаващо значение при дълги игри.
Genesis Nitro 300


BrandGENESIS
MODEL:
NITRO 330 NFG-0887
TYPE:
OFFICE CHAIRS
MATERIAL:
ИЗКУСТВЕНА КОЖА
TYPE:
GAMING
COLOUR:
ЧЕРЕН
Gaming:
Yes
EAN5901969407204