Selected store:
Choose another store

Новите модели iPhone 11 и Apple Watch Series 5 идват в Технополис

 

На 26-ти срещу 27-ми септември, точно в 00:01 ч. хипермаркет Технополис в столичния The Mall отваря врати специално за премиерата на новите модели на Apple - iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max и Apple Watch Series 5 GPS. Тогава най-големите почитатели на маркaта имат възможността да са сред първите, които да видят, тестват и купят очакваните устройства.


Технополис за поредна година е избран от Apple за партньор в лансирането на новите модели iPhone, а за първа година и на Apple Watch. Веригата показва на клиентите си новите смарт устройства на Apple още в първите минути на премиерата в България. На 27-ми септември сутринта те могат да бъдат закупени и в останалите хипермаркети на веригата, както и от онлайн магазина www.technopolis.bg.


iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max и многоцветният iPhone 11 са новите смарт модели на Apple. iPhone 11 Pro серията разполага с 5.8-инчови или 6.5-инчови Super Retina XDR дисплеи. Използва напълно нова система с тройни камери, с които можете да заснемете брилянтно 4К видео, както и да направите страхотни нощни снимки, които автоматично ще бъдат коригирани, благодарение на новия нощен режим за снимане при слаба светлина. Новото поколение iPhone 11 Pro се захранва от A13 Bionic чип, който ви позволява да играете игри с AR, а подобрената Face ID функция прави отключването на новия iPhone и достъпа до вградените приложения още по-лесни. Вече можете да се насладите и на най-новата мобилна операционна система на Apple - iOS 13, с която Dark Mode тъмният режим на темата дебютира за iOS. Размерът на приложенията за сваляне е намален, а Sign In With Apple функцията ви позволява да се регистрирате в избран уебсайт по лесен и сигурен начин.


Apple Watch Series 5 е новият модел мултифункционален смарт часовник, който Apple обяви на 10 септември тази година. Дисплеят му остава винаги включен, така че, без да повдигате китката си, можете да следите времето и друга лична информация. Благодарение на вградения компас, Apple Watch Series 5 ви позволява да се ориентирате в пространството, а също така притежава множество смарт функционалности - GPS, сензори за пулс, възможност за входящи и изходящи обаждания, изпращане и получаване на имейли и съобщения. И улеснява свързването с хората и получаването на информацията, която ви интересува, направо от китката ви.