Избран магазин:
Избери друг магазин
Кабел HAMA 205240 HDMI 3M 8K
КАБЕЛ HAMA 205240 HDMI 3M 8K

Кабел HAMA 205240 HDMI 3M 8K

Код: 534798
В наличност
Безплатна доставка

i

Поръчай сега и вземи от:

"" до 7 дни

Цена:39.99 лв.

HDMI кабелът ви позволява да се наслаждавате на картина и звук от най-високо качество – по-специално, когато предаването на данни е с ултра висока скорост и данните включват изображения с 8K резолюция. Предимството: предаване на изображение без насичане – наситен цвят и висок контраст.
Предимствата на Ultra High Speed HDMI кабела са очевидни при гледане на телевизия или стрийминг, но също и при игра – навсякъде, където се изисква висока скорост. Благодарение на сложния процес на тестване на отдела в Hama, качеството на продуктите може да бъде гарантирано по всяко време.
В допълнение, сертификатът за ултра висока скорост гарантира, че всички функции на HDMI 2.1 се поддържат.

 

Hama

Ултра високо скоростен за перфектно качество на картината

Картината отново трепти, докато се опитвате да гледате най-новия блокбъстър на Blu-ray?
Това може да се дължи на факта, че скоростта на предаване на данни на съществуващия ви HDMI кабел е твърде ниска – само 18 Gbit/s за стандартен кабел – за да възпроизведе бързите движения в екшън филма. С ултра висока скорост няма забавяне или  трептене: с честотна лента от 48 Gbit/s, данните преминават през кабела и вътрешните проводници, изработени от мед –Екшън и визуално зашеметяващи сцени във филми, игри и в спортни предавания се показват без забавяне.

 

 

Кабелът е подходящ за 4K/120 Hz и дори за 8K/60 Hz.
8K резолюцията е 7680 x 4320 пиксела – и ви дават най-добро качество на картисната.
Тази стойност е 16 пъти повече от броя на пикселите на Full HD и четири пъти повече в 4K.
Ако използвате 8K HDMI кабела с 8K монитор в офиса, дисплеят на екрана на компютъра ще бъде наслада за очите ви.
Гледането на блокбъстър на вашия телевизор с плосък екран вечер или игрите на вашия PlayStation ще ви доставят истинско удоволствие.
Експлозия от цветове, бърза смяна на картината или удоволствие по време на футболен мач, когато е отбелязан гол от пряк свободен удар: Dynamic HDR гарантира качество на картината от висок клас. По-голяма дълбочина, повече острота, повече яркост, повече контраст и разширено цветово пространство – ще бъдете доволни.

 

 

Най-добрата картина – най-добрите материали

Нашият Ултра високо скоростен HDMI кабел ще ви зарадва с феноменално изживяване на картината. Обвивката на кабела е високотехнологична: изработена е от здрави, топлоустойчиви и издръжливи арамидни влакна. Здравият, позлатен метален щепсел също така предпазва от смущения и придава последния щрих на чистото предаване на сигнала. Кабелът е изработен от гъвкави материали, така че може да се справи с честото поставяне и премахване, както и със евентуално прегъване. Като дългогодишен партньор на лицензиращия орган, отговорен за спецификациите на HDMI, известен като HDMI Licensing LLC, Hama винаги е в крак с технологиите. Сертификацията за ултра висока скорост гарантира, че всички функции на HDMI 2.1 се поддържат. Този сертификат, включващ QR код и холографско изображение се намира върхху опаковката. Сертификацията може да бъде сканирана и проверена с помощта на приложението HDMI Cable Certification. Кабелът покрива изискванията за електромагнитна съвместимост и намалява смущенията от безжични локални мрежи, Bluetooth устройства или мобилни телефони.

Hama
ДЪЛЖИНА НА КАБЕЛА (m)
3.0 м


МаркаHAMA
МОДЕЛ:
205240 HDMI 3M 8K
ДЪЛЖИНА:
3.00 м
ТИП:
HDMI-HDMI
ДЪЛЖИНА НА КАБЕЛА (m):
3.0 м
EAN4047443438966
Няма намерени документи за този продукт
Подобни продукти